به گزارش صلح خبر به نقل از اداره کل استاندارد تهران، عباس نوری، با اشاره به اینکه خدمات جدید در زمینههایی نظیر آموزشی، گردشگری، عمومی، اجتماعی، الکترونیکی، تجاری، ورزشی و پستی است، ادامه داد: واحدهای ارائهدهنده خدمات برای بازاریابی موفق نیاز به ارتقای کیفیت، منطبق با نیاز روز بازار دارند، که استانداردسازی خدمات، زیربنای دستیابی به این بازار ها خواهد بود.
صدور پروانه استاندارد برای ۲۵۰۰ تجهیز بازی
مدیرکل استاندارد استان تهران در شش ماهه نخست سال، ۳۰۰۰ مورد بازرسی از تجهیزات بازی استان انجام شده و در نتیجه آن برای بیش از ۲۵۰۰ تجهیز شهربازی، مجوز استاندارد صادر شده است. تمامی تجهیزات تفریحی اعم از شهربازیها، کابلراهها، زمین بازی و مراکز تفریحی آبی مشمول استاندارد اجباریاند و شهرداریهای سطح استان ملزم به همکاری با ادارهکل استاندارد جهت ممانعت از تجهیزات اماکن تفریحی غیراستاندارد مستقر در اراضی تحت مدیریت خود هستند.
گفتنی است، در استان تهران ۲۱۱ شهربازی شناسایی شده وجود دارد که از این تعداد، ۱۵۴ شهربازی روباز و در اراضی تحت مدیریت شهرداریهای استان هستند.
نوری با بیان اینکه ۹۳ میدان میوه و ترهبار در سطح شهر تهران، پروانه استاندارد تشویقی دارند، تاکید کرد: استانداردسازی برخی خدمات نظیر میادین میوه و ترهبار، تجهیزات بازی، خدمات پس از فروش، صنایع انرژیبر، خدمات پس از فروش خودرو، جایگاههای عرضه سوخت، مراکز معاینه فنی، معاینه فنی موتورخانههای دستگاههای دولتی، آسانسورها، هتلها، رستورانها و کیترینگها و مهدهای کودک از گذشته انجام میشد و در جریان رویکرد تحولی سازمان ملی استاندارد ایران و مردمیسازی استاندارد، خدمات جدیدی با جدیت بیشتر و یا برای اولین بار درحال پیگیری و اجراست.
وی با اشاره به اینکه موضوع استانداردسازی خدمات در درجه اول برای خود صاحبان کسب و کار دارای مزایای بسیاری است، ادامه داد: در جهت استانداردسازی خدمات هتلها، مهد کودکها، رستورانها، کیترینگها و شرکت های ارائهدهنده خدمات پس از فروش، تاکنون ۱۱ پروانه استاندارد تشویقی برای خدمات یاد شده صادر شدهاست.
نوری درخصوص برنامههای آتی سازمان ملی استاندارد ایران برای گسترش استاندارد خدمات به موضوعات دیگر، تشریح کرد: استانداردسازی خدمات ارائهشده توسط شرکتهای هواپیمایی، دفاتر پستی و خانههای سالمندان در حال برنامهریزی است.
استانداردسازی آسانسورهای مراکز عمومی
مدیرکل استاندارد استان تهران با اشاره به اینکه قریب به دو دهه از اجرای اجباری استاندارد آسانسورها میگذرد، خاطر نشان کرد: حفاظت از سلامت و ایمنی شهروندان در مقابل مخاطرات بالقوه استفاده از آسانسورهای غیراستاندارد، بویژه در اماکن عمومی پرتردد و پرازدحام، از مهمترین اولویتهای ادارهکل است که در این راستا، حدود ۴۶۰۰ دستگاه آسانسور در پاساژها، مراکز درمانی و بیمارستانها و دستگاههای اجرایی و دولتی در استان شناسایی شده و درحال استانداردسازی است.
وی با تاکید بر لزوم همکاری متولیان این اماکن برای استانداردسازی و رفع موارد عدم انطباق آسانسورهای بناهای تحت نظارت خود، در پایان به صدور بیش از ۸۳۰۰ تاییدیه ایمنی آسانسور در شش ماهه نخست سال جاری اشاره کرد.
انتهای پیام