امروز: شنبه, ۲۹ دی ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 19 رجب 1446 | 2025-01-18
کد خبر: 500305 |
تاریخ انتشار : 10 فروردین 1402 - 15:08 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

تنها حدود نیمی از ناوگان هواپیماهای جنگنده اف-۳۵ پنتاگون دارای قابلیت انجام ماموریت هستند و این میزان بسیار کمتر از هدف ۶۵ درصدی است و وضعیت آن از نگاه مدیر این برنامه «غیر قابل قبول» ارزیابی شده است. به گزارش صلح خبر، به نقل از شبکه خبری بلومبرگ، ژنرال مایکل اشمیت، مدیر برنامه اف‌-۳۵ها در […]

تنها حدود نیمی از ناوگان هواپیماهای جنگنده اف-۳۵ پنتاگون دارای قابلیت انجام ماموریت هستند و این میزان بسیار کمتر از هدف ۶۵ درصدی است و وضعیت آن از نگاه مدیر این برنامه «غیر قابل قبول» ارزیابی شده است.

به گزارش صلح خبر، به نقل از شبکه خبری بلومبرگ، ژنرال مایکل اشمیت، مدیر برنامه اف‌-۳۵ها در وزارت دفاع آمریکا می‌گوید که میانگین نرخ ماهانه جت‌های دارای قابلیت مأموریت در ناوگان ایالات متحده بیش از ۵۴۰ فروند اف-۳۵ آمریکا یا به عبارتی ۵۳.۱ درصد شده است.

این بدان معناست که آنها می‌توانند حداقل برخی از ماموریت‌های مورد نیاز خود مانند جنگ، پروازهای نمایشی، آموزش و آزمایش را انجام دهند.

اشمیت در گزارش کتبی برای جلسه روز چهارشنبه بخش هوانوردی کمیته نیروهای مسلح مجلس نمایندگان آمریکا گفت: درصد هواپیماهایی که قادر به انجام تمام ماموریت‌های خود هستند یا به اصطلاح نرخ توانایی کامل ماموریت دارند، کمتر از ۳۰ درصد است.

اشمیت گفت: این غیر قابل قبول است و حداکثر کردن آمادگی، اولویت اصلی من است. هدفم افزایش حداقل ۱۰ درصدی میزان آمادگی در ۱۲ ماه آینده است. چالش‌هایی برای آمادگی، همچنان وجود دارند، همانطور که در یافته‌های متعدد دفتر پاسخگویی دولت نشان داده شده است.

به گفته دفتر پاسخگویی دولت، میزان آمادگی ناوگان اف-۳۵ها نسبت به سال ۲۰۲۰ کاهش یافته است، زمانی که میانگین نرخ کارآمدی ناوگان برای انجام ماموریت کامل در حدود ۳۹ درصد بود. نرخ توانمندی جزئی در سال مالی ۲۰۲۰ هم ۶۹ درصد بود. طبق گزارش دفتر آزمایش عملیاتی وزارت دفاع آمریکا، میزان در دسترس بودن جت‌های اختصاص داده شده به مأموریت‌های رزمی تا پایان سال مالی ۲۰۲۲ به ۶۵ درصد رسید.

مشخص نیست که آیا آمارهای ماه گذشته از میزان آمادگی، کاهش موقتی را نشان می‌دهند یا آغاز یک روند بلندمدت هستند. بیانیه اشمیت دلایل این افت کارآمدی را مشخص نمی‌کند؛ اما در گذشته عواملی چون کمبود قطعات یدکی و همچنین شکستن قطعات و اجزای موتور بیشتر از حد انتظار در افت کارآمدی نقش داشتند.

انتهای پیام  

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید