امروز: یکشنبه, ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 14 ذو القعدة 1446 | 2025-05-11
کد خبر: 90193 |
تاریخ انتشار : 30 خرداد 1395 - 12:45 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

فناوری اطلاعات > ارتباطات – ایسنا نوشت: رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خواستار اتمام انحصار مجوز فیبرنوری و فراهم کردن شرایط رقابتی لازم برای بخش خصوصی شد. ناصرعلی سعادت امروز در نشست خبری به اتمام دوره حفاظت پروانه شرکت ایرانیان نت به عنوان اپراتور فیبر نوری در کشور، خواستار اتمام این انحصار و فراهم کردن شرایط رقابتی […]

فناوری اطلاعات > ارتباطات – ایسنا نوشت: رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای خواستار اتمام انحصار مجوز فیبرنوری و فراهم کردن شرایط رقابتی لازم برای بخش خصوصی شد.

ناصرعلی سعادت امروز در نشست خبری به اتمام دوره حفاظت پروانه شرکت ایرانیان نت به عنوان اپراتور فیبر نوری در کشور، خواستار اتمام این انحصار و فراهم کردن شرایط رقابتی لازم برای بخش خصوصی شد.

او ادامه داد: طی ۱۲ سال پیش، بحث ارائه خدمات اینترنت و ارائه دیتا در چارچوب قوانین ارائه می‌شد و با توجه به تعهدات بخش دولتی و به خصوص کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رادیویی، با به پایان رسیدن دوره حفاظت این شرکت، بخش خصوصی باید بتواند در این زمینه رقابت کند.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به لزوم صدور پروانه ارتباطات ثابت مانند ارتباطات سیار، اظهار کرد: با شکل‌گیری پروانه FCP، بخش ارائه خدمات دیتا، ارتباطات تلفن ثابت، بی‌سیم ثابت و فیبر نوری در قالب پروانه FCP دیده شد؛ همچنین در سال گذشته ۲۷ تقاضا برای این پروانه آمد که ۱۸ عدد مورد تایید قرار گرفت و ۱۳ شرکت این پروانه را گرفتند، اما باید توجه داشت که ارتباطات ثابت بدون فیبر معنا ندارد.

وی با اشاره به تعیین سیاست‌های کلی اصل ۴۴ توسط مقام معظم رهبری و ابلاغیه سه سال پیش درباره اقتصاد مقاومتی، افزود: اقتصاد مقاومتی بدین معناست که سرمایه‌گذاری باید توسط مردم صورت بگیرد و استفاده از منابع نفتی کم شده و منابع مردمی جایگزین آن شود. در حال حاضر نیز برای اخذ پروانه FCP، شرکت‌ها ۲۰ میلیارد تومان به دولت و کمیسیون تنظیم مقررات پرداخت می‌کنند.

سعادت با بیان اینکه اگر خدشه‌ای در پروانه‌ای‌ که به شرکت‌های خصوصی داده شده، وارد شود اعتماد بخش خصوصی و سرمایه‌گذاری از بین می‌رود ادامه داد: این پروانه‌ها 10 ساله است و نیاز به بیش از پنج سال سرمایه‌گذاری دارد. بنابراین برای اینکه شرکت‌ها با اطمینان خاطر در این زمینه سرمایه‌گذاری کنند، باید مطمئن باشند که تغییری در قرارداد حاصل نمی‌شود تا بدین ترتیب فضا برای سرمایه‌گذاری بخش خصوصی ایجاد شود.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای با اشاره به نگاه مثبت دولت و وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به بخش خصوصی، بیان کرد: بخش خصوصی پیمان‌کار دولت نیست، بلکه نیاز است برای توسعه ملی سرمایه‌گذاری شود و بخش خصوصی جز آرامش خاطر و عمل به تعهدات چیزی نمی‌خواهد. بنابراین تمدید دوره حفاظت یک شرکت نمی‌تواند درست باشد و به اعتبار کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات لطمه می‌زند.

5656

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید