دکتر حیدر صفرپور شنبه ۷ بهمن در دیدار رئیس و مسئولان جهاددانشگاهی استان فارس، تعامل و همکاری بین نهادهای علمی دانشگاهی و دستگاههای اجرایی را منجر به زمینهسازی تحول و بسترساز رشد و توسعه متوازن جامعه دانست.
صفرپور، خروجی مثبت اقدامات اجرایی شده با همکاری ورزش و جوانان و جهاددانشگاهی در کشور و فارس را گواه تاثیرگذاری تعامل بین دانشگاه و بخش اجرا قلمداد و اضافه کرد: اگر آموزش و مهارت افزایی در همه بخشها و سطوح مبنا قرار گیرد، ضمن تسریع اجرای برنامهها در زمان حاضر، شاهد آیندهای روشنتر و مطلوبتر خواهیم بود.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس با بیان اینکه اثرگذاری آموزش محوری در آینده مشخص خواهد شد، گفت: اجرای طرح “منش” با همین رویکرد در دستور کار قرار گرفت و منجر به خروجی تاثیرگذاری شده است.
او خاطرنشان کرد که ورزش و جوانان در کنار آموزشهای مهارتی، خصوصا در حوزه جوانان، مبحث مهم آموزشهای ورزشی را هم به عنوان یک موضوع بسیار با اهمیت، مد نظر قرار داده است و دنبال میکند.
صفرپور با یادآوری اینکه برای اثرگذاری در تولید محتوا باید نیازهای امروز و فردای جامعه به خوبی شناسایی شده و مد نظر قرار گیرد، گفت: امروز آسیبها در ابعاد مختلف وجود دارد و برای مصون نگه داشتن جامعه در مقابل آنها نیازمند ارتقاء آگاهیها، دانش و توان مهارتی افراد خصوصا جوانان و نوجوانان هستیم. زیرا عمده آسیبها به دلیل نداشتن مهارت بروز میکند.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان فارس تاکید کرد که جامعه آگاهتر و دارای مهارت بیشتر، آرامتر بوده و آسیبهای کمتری متوجه آن خواهد شد، گفت: تلاش ما حرکت بر مبنای بیانیه گام دوم در راستای تعالی همه جانبه جامعه است و در این راستا از همه ظرفیتها خصوصا توان علمی و تخصصی جهاددانشگاهی بهره خواهیم برد.
صفرپور با اشاره به اینکه دشمنان نظام اسلامی، در جنگ تمام عیار خود، جوانان را به عنوان هدف اصلی مشخص کردهاند، گفت: دشمن خودباوری، انگیزه، توانایی و هویت جوانان ایران اسلامی را هدف قرار داده است و ما باید در راستای مقابله با این تلاش دشمن، به خوبی برنامه ریزی کنیم.
او با اشاره به اهمیت داشتن پیوست فرهنگی برای همه فعالیتها و برنامهها، خاطرنشان کرد که داشتن پیوست فرهنگی منجر به تاثیرگذاری اقدامات مختلف خواهد شد.
صفرپور گفت: اگر موفق شدیم که حضور قهرمانان ملی بر روی سکوهای رقابتهای جهانی را به نمایش هویت ملی و دینی ایرانیان بدل کنیم، قطعا موفق عمل کردهایم، چرا که کسب عناوین قهرمانی در بالاترین ردههای جهانی، به تنهایی کافی نیست.
سرپرست اداره کل ورزش و جوانان با بیان اینکه برخی از رخدادها نشان میدهد که در بعد فرهنگی، کمتر از ابعاد پرورش قهرمان کار شده است، گفت: برای تقویت هویت ملی، در کنار همه اقدامات، به شدت نیازمند آموزش و مهارت افزایی هستیم و لازمه این امر، استفاده از توان و ظرفیت علمی و تخصصی دانشگاهها و جهاددانشگاهی است.
او با یادآوری اینکه پژوهش محوری را هم مد نظر قرار داده است، استفاده از ظرفیت جهاددانشگاهی در تحقق برنامههای پژوهشی را یک ضرورت دانست و تاکید کرد: قطعا تصمیمگیری و برنامه ریزیها اگر مبتنی بر نیازهای بومی که براساس پژوهش شناسایی میشود، باشد، موفق خواهیم بود.
صفرپور با اشاره به اهمیت ارتباط متقابل بین دستگاهها باید مبتنی بر هم افزایی باشد، گفت: اعتقاد دارم که باید از همه ظرفیتها برای کارآفرینی، مهارت افزایی، ارتقاء دانش و آگاهیهای جامعه و … بهره برد و در این زمینه جهاددانشگاهی میتواند تاثیرگذار باشد.
متولی حوزه ورزش و جوانان فارس با بیان اینکه شرایط امروز استان به واسطه حضور استانداری دانشگاهی و فارسی بودن رئیس فراکسیون ورزش مجلس شورای اسلامی، برای پیشبرد اهداف این حوزه مساعد و مطلوب است، گفت: امروز خوشبختانه همدلی، هم افزایی و همراهی خوبی بین مجموعههای مختلف وجود دارد و این امیدواری به آینده را پررنگ تر کرده است.
انتهای پیام