با توجه به تصمیمات اتخاذ شده، بنا بر این شد که این جداسازی در راستای ارائه روشهای تمرینی و برنامهریزیهای مختلف برای خدمت به فدراسیونهای ورزشی گوناگون برای 80 میلیون ایرانی اقدام کند، البته فدراسیون ورزشهای همگانی یکی از زیرمجموعههای انجمن تفیسا در سطح جهانی تلقی میشود.
از سوی دیگر مشارکت و ورزش بانوان در ورزش همگانی مقولهای گمشده و کمتر مورد توجه بود که با استقلال این رشته بهعنوان یک فدراسیون میتواند جبران شود. با اعلام مریم منظمی، سرپرست نایب رئیسی بانوان فدراسیون آمادگی جسمانی، این رشته جزء اولین رشتههای فعال در حوزه بانوان پس از انقلاب بوده که یکی از دلایل تشکیل مجدد آن، نگاه ویژهتر به مشارکت بانوان است. این جداسازی طبعاً بر هیئتهای استانی نیز تأثیرگذار بوده است.
مهدی بهرامیان، رئیس هیئت تازه تاسیس آمادگی جسمانی در گفتوگو با صلح خبر در خصوص این جداسازی میگوید: از آن جایی که کمیتههای فدراسیون همگانی زیاد بودند و با توجه به حجم کار در بسیاری از کمیتهها و همچنین فعال کردن کمیتههایی که ورزشکار و مسابقات بسیار دارند، تصمیم بر این شد فدراسیون جدیدالتاسیسی به نام فدراسیون آمادگی جسمانی تشکیل شود.
وی ادامه میدهد: خواهناخواه هیئت همگانی استان اصفهان هم طبق سیاستهای وزارت ورزش از این امر مستثنا نبود و به علت حجم کارهای زیاد برخی نواقص در کمیتههای زیر نظر هیئت آمادگی جسمانی وجود داشت.
بهرامیان درباره زیرساختها این رشته یادآور میشود: متأسفانه زیرساخت آنچنان مطلوبی در هیئتهای استانی سراسر کشور در بحث آمادگی جسمانی وجود ندارد. ما باید اکنون به دنبال شناسایی باشگاهها و ورزشکارهای آمادگی جسمانی باشیم و آنها را سازماندهی کنیم. اگر بتوانیم این کار را ظرف دو ماه آینده انجام دهیم، در آینده خیلی بهتر از قبل این کار را انجام خواهیم داد.
به گزارش صلح خبر، رئیس هیئت آمادگی جسمانی با اشاره به کمبودهای زیرساختی، تأکید میکند: کمبودهای زیادی وجود دارد، مثلاً در بحث زیرساخت هیئت آمادگی جسمانی هیچ مجموعه ورزشی در دست ندارد. چه به صورت استیجاری به صورت مالکیت. در بحث ورزشکار و مربی نیز سازماندهی خاص و مشخصی نداریم.
وی ادامه میدهد: تا پیش از این در بحث ورزشکاران و مسابقات هر مسابقهای بوده، زیر نظر هیئت همگانی برگزار شده، اما از الان به بعد در هیئت آمادگی جسمانی مسابقات را سازماندهی کرده و پرورش استعداد و شناسایی و معرفی آنها را برای مسابقات کشوری و بین المللی انجام خواهیم داد.
بهرامیان، آموزش را یکی از نقاط مهم هر هیئت دانست و تصریح میکند: نقطه قوت اکثر هیئتها باید آموزش و روابط عمومی آن باشد. در بحث آموزش نیز فعلاً دنبال زیرساختهای تحت نظر فدراسیون هستیم.
وی در پایان اضافه میکند: طبق برنامهریزیهای انجام شده برای شش ماهه دوم سال بحث جلسات با کمیتهها، انتخاب روسای هیئتهای شهرستانها و برنامهریزی مسابقات را در پیش داریم. همچنین برگزاری کلاسهای مربیگری و داوری و برقراری سازوکار دستورالعمل فدراسیون را نیز در دستورکار قرار دادهایم.
انتهای پیام