امروز: دوشنبه, ۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الإثنين 15 ذو القعدة 1446 | 2025-05-12
کد خبر: 39689 |
تاریخ انتشار : 13 آذر 1394 - 21:28 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

دانش > فناوری – چند سایت آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دفاع این کشور اعلام کرده‌اند که روسیه حدود دو هفته قبل سامانه موشکی خود را برای سرنگونی ماهواره‌ها آزمایش کرده است که خطری جدی برای واشنگتن به حساب می‌آید. به گزارش سايت‌هاي Washington Free Beacon و Colorado Spring Gazette مسكو توانسته است كه در […]

دانش > فناوری – چند سایت آمریکایی به نقل از منابعی در وزارت دفاع این کشور اعلام کرده‌اند که روسیه حدود دو هفته قبل سامانه موشکی خود را برای سرنگونی ماهواره‌ها آزمایش کرده است که خطری جدی برای واشنگتن به حساب می‌آید.

به گزارش سايت‌هاي Washington Free Beacon و Colorado Spring Gazette مسكو توانسته است كه در روز 18 نوامبر اين سامانه را آزمايش كند كه قادر به سرنگوني‌ ماهواره‌هاي حياتي آمريكا خواهد بود و تقابل اين دو كشور را به فضا خواهد كشاند.

منابع وزارت دفاع آمريكا كه نام‌شان فاش نشده اعلام كرده‌اند که روسیه یا چین می توانند ماهواره‌هاي مهم عملیات نظامی و تاسیسات کشوری  آمريكا كه  دارای اهمیت حیاتی براي واشنگتن هستند را از کار بیندازند. گفته مي‌شود قرار است سامانه ضد موشکی و ضد ماهواره ای А-235  جانشین سامانه فعلی А-135 موسوم به آمور شود که برای دفاع موشکی از مسکو در نظر گرفته شده است. ژنرال جان هایتن، رئیس فرماندهی فضایی امریکا در ماه نوامبر اعلام کرد روسیه و چین تسلیحاتی را مستفر می کنند که می توانند ماهواره های آمریکایی دارای اهمیت حیاتی را تهدید کنند.20 روز قبل از آزمايش روسيه هم دولت چين سامانه موشكي ضد ماهواره موسوم به  Dong Neng-3  را آزمايش كرده بود. ژنرال هايتن اعلام كرده كه آمريكا دوست دارد تقابل‌ها به فضا كشيده شود اما واشنگتن براي دفاع از خود بايد آماده باشد.

سناتور مايك پومپئو از حزب جمهوريخواه هم از آزمايش اخير روسيه ابراز نگراتي كرده است. او مي‌گويد: در حالي كه رئيس جمهور آمريكا از بودجه دفاعي كشور كم كرده است روسيه در حالي گسترش فناوري‌هاي نظامي خود است كه مي‌تواند به تقابل در فضا كشيده شود.

5454

This entry passed through the Full-Text RSS service – if this is your content and you’re reading it on someone else’s site, please read the FAQ at fivefilters.org/content-only/faq.php#publishers.

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • ارسال دیدگاه برای این مطلب مقدور نمی باشد!