امروز: سه شنبه, ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۴ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 9 ذو القعدة 1446 | 2025-05-06
کد خبر: 572566 |
تاریخ انتشار : 16 اردیبهشت 1404 - 9:54 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

عباس گلرو در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه ما باید از ظرفیت ارتباط با همه کشورها نهایت استفاده را ببریم، اظهار کرد: عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی تک مسئله‌ای نیست و در همین راستا مقام معظم رهبری فرمودند که مذاکرات عمان یکی از ده‌ها وظیفه و کار […]

عباس گلرو در گفتگو با پایگاه صلح خبر به نقل از خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه ما باید از ظرفیت ارتباط با همه کشورها نهایت استفاده را ببریم، اظهار کرد: عرصه دیپلماسی و سیاست خارجی تک مسئله‌ای نیست و در همین راستا مقام معظم رهبری فرمودند که مذاکرات عمان یکی از ده‌ها وظیفه و کار دستگاه دیپلماسی است.
وی ادامه داد: طبیعتاً ما همزمان با پیگیری ارتباطات دوجانبه و چندجانبه، باید ظرفیت‌هایی مانند بریکس و شانگهای را هم مدنظر داشته باشیم.
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: ارتباط با همسایگان و کشورهای منطقه هم اهمیت زیادی دارد و خوشبختانه طی مدت اخیر شاهدیم که رئیس‌جمهور و وزیر امور خارجه، سفرهایی را به کشورهای همسایه و منطقه هم داشته‌اند که تقویت این روابط بسیار مهم است.
گلرو تاکید کرد: امیدواریم تقویت روابط جمهوری اسلامی ایران با همسایگان منجر به رشد و توسعه منطقه، رفع سوءتفاهم‌ها، حل اختلافات و تحقق آرامش و ثبات در منطقه شود.
عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی ادامه داد: مذاکره هسته‌ای غیرمستقیم با ایالات متحده آمریکا یکی از ده‌ها اقدامی است که از سوی تیم دیپلماسی کشورمان در حال پیگیری است و مسئولان ما در کنار پیگیری این موضوع، مذاکره و ارتباط با سایر کشورها را هم پیش می‌برند.
وی با بیان اینکه روابط خارجی ایران بسیار متنوع است، تاکید کرد: امضای یادداشت، تفاهم‌نامه و توافق‌نامه‌های دوجانبه و چندجانبه به ویژه در حوزه تجاری و اقتصادی برای ما از جهت ارزآوری اهمیت زیادی دارد. خوشبختانه دستگاه دیپلماسی کشورمان در کنار انجام مذاکرات هسته‌ای، به خوبی همه این مسائل را هم دنبال می‌کند.
رئیس کمیته روابط خارجی مجلس شورای اسلامی در ادامه و در واکنش به درخواست جمعی از نمایندگان مجلس مبنی بر اینکه دولت باید لایحه جامع راهبردی ایران و روسیه را به مجلس ارسال کند، گفت: بر اساس قانون اساسی، یک سند همکاری یا معاهده بعد از اینکه به امضای دو کشور می‌رسد، باید در مجلس هم به تصویب برسد. بر این اساس، قطعاً دولت باید این لایحه را بعد از آماده شدن، جهت بررسی و تصویب به مجلس شورای اسلامی ارائه دهد.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید