امروز: چهارشنبه, ۹ آبان ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 27 ربيع ثاني 1446 | 2024-10-30
کد خبر: 506263 |
تاریخ انتشار : 01 خرداد 1402 - 19:15 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد گفت: دزفول طی هشت سال دفاع مقدس ۱۷۶ بار مورد حمله موشکی دشمن قرار گرفت. تا قبل از عملیات فتح المبین که دشمن به سمت مرزهایش برگشت، بیش از ۲۵۰۰ گلوله توپ به شهر دزفول شلیک شد که در اصابت یک گلوله توپ آنها که به بازار شهر اصابت کرد، بیش […]

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد گفت: دزفول طی هشت سال دفاع مقدس ۱۷۶ بار مورد حمله موشکی دشمن قرار گرفت. تا قبل از عملیات فتح المبین که دشمن به سمت مرزهایش برگشت، بیش از ۲۵۰۰ گلوله توپ به شهر دزفول شلیک شد که در اصابت یک گلوله توپ آنها که به بازار شهر اصابت کرد، بیش از ۸۳ نفر شهید و زخمی شدند.

به گزارش صلح خبر،  سردار غلامحسین کلولی‌دزفولی در نشست خبری اعلام برنامه‌های روز چهارم خرداد «روز دزفول، مقاومت و پایداری» که در موزه انقلاب اسلامی و دفاع مقدس برگزار شد، با اشاره به برگزاری برنامه‌هایی ویژه این روز در دزفول، تهران، قم، مشهد، اهواز و کرج توضیح داد: همایش‌های ملی با حضور شخصیت‌های کشوری، لشکری، حوزوی و اقشار مردم برگزار  خواهد شد. در تهران همایش سراسری «شکوه پایداری» با حضور شخصیت‌های برجسته‌ در موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس روز پنجشنبه چهارم خرداد برگزار خواهد شد که نمایندگانی از کشورهای مقاومت در این همایش حضور خواهند یافت.

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد پیرامون تولیدات فرهنگی در موضوع مقاومت مردم دزفول گفت: امسال موفق شدیم با همکاری سازمان بسیج مستضعفین  ۱۴ محصول فرهنگی از جمله فیلم، تصنیفخوانی، سرود، مستند و اینفوموشن را تهیه و در سراسر کشور توزیع کنیم. چند کتاب با عنوان «زخم نارنج» و «بلد الصواریخ» را به چاپ رساندیم که زخم نارنج فعالیت‌های دختر جوان دزفولی را در دوران دفاع مقدس بیان می‌کند. بلد الصواریخ نیز شامل خاطرات کسانی است که در این شهر، خانه و محله و اداره‌شان مورد اصابت موشک قرار گرفته است. گروه سرود بین المللی اسرا سرودی با عنوان «طور سینین» را در دزفول ضبط کرده و قرار است روز چهارم خرداد در شش نقطه از تهران اجرا کند.

کلولی با اشاره به نام گذاری چهارم خرداد به نام روز دزفول در سال ۱۳۹۱ توسط شورای انقلاب فرهنگی گفت: در همین راستا ستادی به عنوان بزرگداشت روز چهارم خرداد در دزفول تشکیل شده است که این ستاد در شهر دزفول با ۲۰۰ برنامه فرهنگی، ورزشی و افتتاح پروژه‌هایی کار خود را آغاز کرده و اجرای برنامه‌ها تا پایان هفته ادامه خواهد داشت. در کنار این تشکیلات حقوقی، فرهنگی و غیر تجاری به نام چهارم خرداد به وجود آمد تا در جهت گرامیداشت این روز ملی در سطح کشور به صورت ویژه اقدام کند.

مدیرعامل بنیاد چهارم خرداد با ارائه شرحی از وضعیت دزفول در دوران دفاع مقدس بیان کرد: در زمان دفاع مقدس هر خانه دزفول یک سنگر و هر منطقه یک جبهه بود که در خنثی کردن توطئه‌های حزب بعث اثرگذار بودند. از این‌رو بغض و کینه مردم دزفول در حزب بعث پا گرفت لذا حدود یک ماه از جنگ نگذشته بود که دشمن در جنگ شهرها اولین موشک‌باران را مورخ ۱۶ مهر سال ۱۳۵۹ در ساعت ۲۲ و ۳۰ دقیقه با پرتاب ۳ فروند موشک به دزفول آغاز کرد.

وی ادامه داد: دزفول در طی هشت سال دفاع مقدس ۱۷۶ بار مورد حمله موشکی دشمن قرار گرفت. تا قبل از عملیات فتح المبین که دشمن به سمت مرزهایش برگشت، بیش از دو هزار و ۵۰۰ گلوله توپ به شهر دزفول شلیک شد که در اصابت یک گلوله توپ آنها که به بازار شهر اصابت کرد، بیش از ۸۳ نفر شهید و زخمی شدند. در طول جنگ بیش از ۵۰۰ بمب و ۳۳۰ راکت هواپیما نیز به دزفول شلیک شد که در پی این بمباران‌ها ۲۵۰ کودک سه روزه تا ۱۹ ساله به شهادت رسیدند و مشابه جنایت‌هایی که در یمن و غزه صورت می‌گیرد آن زمان در دزفول هم توسط بعثی‌ها رخ داده بود.  

سردار کلولی گفت: در طول دو هزار و ۷۰۰ روز مقاومت، دزفول بیش از دو هزار و ۶۰۰ شهید چهار هزار و ۲۰۰ جانباز و ۴۵۲ آزاده و نزدیک به ۱۵۰ جاویدالاثر تقدیم سرزمین عزیزمان و انقلاب اسلامی کرد.

وی در ادامه افزود: آزادی خرمشهر به دست شیرمردانی تحقق پیدا کرد که نتوانستند ذلت و تحقیر را بپذیرند که بخشی از سرزمینشان در تصرف دشمن باشد، لذا این روز را باید در تمام سال گرامی بداریم که ملت ایران با دست خالی، اما با عزمی راسخ اجازه نداد میلی متری از خاکش در دست دشمن بماند.از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی مردم دزفول نیز برای اعتلای این حرکت عظیم و یاری حضرت امام (ره) به صحنه آمدند که از جمله آن تشکیل گروه‌های جهادی برای آبادانی مناطق محروم بود. جوانان دزفولی در همه مناطق برای مبارزه با ضد انقلاب حضوری جدی داشته‌اند.

وی گفت: زمانی که دشمنان داعش را به جان کشورهای اسلامی انداختند باز هم جوانان پرشور دزفولی در کنار سایر مدافعان حرم با پیگیری‌ها و مشقت‌های فراوان خود را به جبهه‌های مقاومت دفاع از حرم رساندند که بیش از ۱۰۰ نفر جوان دزفولی در دفاع از حرم در سوریه و عراق حضور پیدا کردند؛ از این تعداد حدود ۷۰ نفر زخمی و جانباز برگشتند و  ۱۹ نفر نیز به فیض شهادت نائل آمدند که هنوز پیکر ۲ تَن از آنان به ایران بازنگشته است.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید