امروز: یکشنبه, ۲۳ دی ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 13 رجب 1446 | 2025-01-12
کد خبر: 562739 |
تاریخ انتشار : 22 دی 1403 - 17:25 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

کارشناسان معتقد هستند سقوط دولت سوریه، روسیه را به تمرکز بر لیبی به عنوان یک پایگاه بالقوه سوق داده است. به گزارش صلح خبر، روسیه یک بندر نظامی و یک پایگاه هوایی در سواحل سوریه دارد که برای تسهیل عملیات در دریای مدیترانه، منطقه غرب آسیا، و جنوب صحرای آفریقا، به ویژه ساحل، سودان و […]

کارشناسان معتقد هستند سقوط دولت سوریه، روسیه را به تمرکز بر لیبی به عنوان یک پایگاه بالقوه سوق داده است.

به گزارش صلح خبر، روسیه یک بندر نظامی و یک پایگاه هوایی در سواحل سوریه دارد که برای تسهیل عملیات در دریای مدیترانه، منطقه غرب آسیا، و جنوب صحرای آفریقا، به ویژه ساحل، سودان و جمهوری آفریقای مرکزی طراحی شده است اما این طرح با فروپاشی ناگهانی نظام حاکم بر سوریه در خطر است.

خبرگزاری فرانسه نوشته اگرچه «احمد الشرع» سرکرده گروه تحریر الشام که در حال حاضر کنترل سوریه را برعهده دارد، روسیه را «کشوری مهم» خوانده و گفته «ما نمی‌خواهیم روسیه آن‌طور که برخی می‌خواهند سوریه را ترک کند»، اما تغییر نظام در سوریه، روسیه را به دنبال یک استراتژی راهبردی‌تر سوق می‌دهد.

بنا به ادعای این رسانه غربی، روس‌ها در حال حاضر در لیبی از «خلیفه حفتر» یک ژنرال که شرق کشور را کنترل می‌کند، در برابر دولت وحدت ملی مستقر در طرابلس (GNU) که ​​سازمان ملل آن را به رسمیت می‌شناسد و توسط ترکیه حمایت می شود، حمایت می‌کنند.

«جلیل هارشاوی» عضو اندیشکده RUSI در بریتانیا به خبرگزاری فرانسه گفت: هدف به ویژه حفظ مأموریت‌های روسیه در آفریقاست.

هارشاوی مدعی است که از زمان سقوط دولت دولت «بشار اسد» رئیس‌جمهور سوریه در هشتم دسامبر، «حجم قابل توجهی از منابع نظامی روسیه از بلاروس و روسیه به لیبی ارسال شده و انتقال نیرو نیز وجود داشته است».

«عمادالدین بدیع» کارشناس اندیشکده شورای آتلانتیک هم می‌گوید: «اسد به مسکو یک جای پایی در مقابل جناح شرقی ناتو و مرحله‌ای برای آزمایش توانایی‌های نظامی داده بود، حفتر فرصت مشابهی را ارائه می‌دهد که وسیله‌ای برای برهم زدن منافع غرب، بهره‌برداری از عرصه سیاست ورشکسته لیبی، و گسترش نفوذ مسکو در آفریقاست».

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید