امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 274709 |
تاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1398 - 18:28 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نمایشگاه «کوه، کوه است» جزئیات بیشتری از این مظهر استقامت و پایداری در طبیعت را برابر دیدگانمان قرار می‌دهد. کوه‌ها گاهی دور و گاهی نزدیک می‌شوند اما در هر اثر تنها یک کوه را می‌بینیم. کوه‌هایی که در رنگ سیاه فرو رفته و به گونه‌ای ایستاده‌اند که گویی تا […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نمایشگاه «کوه، کوه است» جزئیات بیشتری از این مظهر استقامت و پایداری در طبیعت را برابر دیدگانمان قرار می‌دهد. کوه‌ها گاهی دور و گاهی نزدیک می‌شوند اما در هر اثر تنها یک کوه را می‌بینیم. کوه‌هایی که در رنگ سیاه فرو رفته و به گونه‌ای ایستاده‌اند که گویی تا ابد به تنهایی در آنجا خواهند ماند.

مصطفی فرج‌آبادی‌یزدی (نقاش) که نمایشگاه‌های انفرادی مختلفی را در مشهد و شاهرود برگزار کرده این بار تصمیم به برگزاری نمایشگاهی در گالری «اُ» تهران گرفته است.

در ادامه گزارش صلح خبر از نمایشگاه این هنرور را می‌خوانید. کلیه اظهارات این گزارش مورد تأیید هنرور است.

در بدو ورود به نمایشگاه «کوه، کوه است»، فضای سرد و تاریک آن ما را جذب می‌کند. فضایی که رنگی سیاه و سفید آن را در برگرفته است. در آثار نصب شده روی دیوار تنها کوه می‌بینیم؛ کوه‌هایی که گاه کاملاً سیاه و گاه رگه‌هایی از رنگ سفید بر آنها نقش بسته است. گویی هنرور آثارش را با رنگ سیاه و سفید کامل دیده و نیازی به استفاده از رنگ دیگری نداشته است.

اما چرا فقط کوه؟!

فرج‌آبادی‌یزدی می‌گوید که قصد داشته با خلق این مجموعه تجربه‌ای در کشیدن کوه به عنوان یکی از عناصر طبیعت داشته باشد و خود را در فضای خلق چنین آثاری قرار دهد. درواقع اینگونه احساسات درونی‌اش را با یک سری حرکات آزاد آن هم تنها با کشیدن کوه به تصویر بکشد.

با دیدن آثار در جستجوی المان‌هایی هستیم که همیشه با آن‌ها یک کوهستان را به یاد می‌آوریم ولی نشانه‌ای دریافت نمی‌کنیم. تمام هر تابلو کوه است. کوه‌هایی که با اقتدار و به تنهایی ایستاده و عظمت خود را به رخ می‌کشند. گویی که به تنهایی و تیره بودن خود می‌بالند. با این حال زمانی که به آثار نگاه می‌کنیم تنهایی کوه‌ها و رنگ تیره و تارشان انسان را به فکر فرو می‌برد، گویی که تنهایی یک کوه برای ما اهمیت داشته باشد یا شاید هم ما را به یاد تنهایی خود بیندازد.

در برخی تابلوها سایه کوه‌ها کمی از تیرگی به سمت سفیدی رفته است. اینجا نشان دیگری از طبیعت بجز «کوه»، یعنی برف هم به چشم می‌خورد. ولی خب باز هم تنها یک کوه را می‌بینیم.

یکی دیگر از نکات این مجموعه دوری و نزدیکی کوهاست که این احساس را به بیننده می‌دهد که مقابل یک منظره واقعی ایستاده و یک کوه حقیقی را تماشا می‌کند. شاید این امر ناشی از حس موجود در کار است که هنرور سعی کرده آن را با کشیدن یک کوه به تصویر بکشد و اینگونه مخاطب خود را درگیر کند!

در مجموعه نقاشی «کوه، کوه است» انواع مختلف کوه را به رنگ سیاه و سفید می‌بینیم. کوه‌هایی که انسان را به عمق تنهایی خود فرو می‌برد و شاید نمونه‌ای از انسان تنهای مدرن امروزی باشد.

در ادامه بازدید از آثار، نماهای دیگری را می‌بینیم. طراحی‌هایی که بُعد اولیه آثار را به ما نشان می‌دهد. بخش‌هایی که رفته رفته به کارهای بزرگ‌تر و کامل‌تر تبدیل شده‌اند. کل آثار، یک مجموعه مکمل است که هر بار حسی متفاوت را به ما القا می‌کند؛ حسی که گاهی تیره و گاهی روشن است.

نمایشگاه «کوه، کوه است» تا چهارم اردیبهشت در گالری «اُ» به نشانی خیابان سنایی، خیابان خدری، پلاک ۱۸ برپا خواهد بود.

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید