امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 429449 |
تاریخ انتشار : 18 فروردین 1400 - 17:24 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر نویسنده کتاب «اقتصاد سیاسی جهانی» از انتشار ترجمه فارسی این اثر ابراز خرسندی کرد و گفت در این کتاب تلاش شده است تا بدون تحمیل هیچ رویکرد نظری خاصی، نظریات جایگزین به مخاطب معرفی شود. به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، جان […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

نویسنده کتاب «اقتصاد سیاسی جهانی» از انتشار ترجمه فارسی این اثر ابراز خرسندی کرد و گفت در این کتاب تلاش شده است تا بدون تحمیل هیچ رویکرد نظری خاصی، نظریات جایگزین به مخاطب معرفی شود.

به گزارش صلح خبر به نقل از روابط عمومی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی، جان رونهیل، استاد دانشگاه واترلو در پیامی ویدئویی که در اختیار این سازمان قرار داده، اظهار کرد: «سلام گرم خود را از شهر واترلو به شما می‌فرستم.»

نویسنده کتاب «اقتصاد سیاسی جهانی» در این پیام ضمن قدردانی از  الهه نوری و محمدعلی موسوی بابت ترجمه این کتاب، از قرار گرفتن اثرش در اختیار مخاطبان فارسی‌زبان ابراز خرسندی کرد.

او ادامه داد: ۲۰ سال پیش بود که من برای اولین‌بار با انتشارات دانشگاه آکسفورد درباره گردآوری این کتاب صحبت کردم. تاکنون شش ویراست از این کتاب منتشر شده و این اثر پیش‌تر به زبان‌های چینی، یونانی، ایتالیایی و لهستانی نیز ترجمه شده است که فکر می‌کنم از محبوبیت کلی آن حکایت دارد.

رونهیل در تشریح اهداف تدوین این کتاب خاطرنشان کرد: هدف اول عبارت بود از گرد هم آوردن گروهی از محققان که همگی چهره‌هایی مطرح در حوزه‌های مربوطۀ خودشان هستند. آن‌ها فصل‌هایی را به طور اختصاصی برای این کتاب نوشتند. بخش اعظم کتاب‌های ویراستاری‌شده در حوزۀ ما، شامل مقالاتی بود که قبلا به چاپ رسیده‌اند اما بر خلاف این روند، این کتاب محتوایی کاملاً اصیل دارد که منحصراً در راستای هدف کتاب طراحی شده‌ است.

او افزود: ما تولید کتابی را آغاز کردیم که برای دانشجویان چالش‌برانگیز باشد؛ کتابی که نه تنها اطلاعات اساسی و محوری درباره حوزه‌های مختلف اقتصاد سیاسی جهانی را فراهم آورد، بلکه رویکردهای نظری معاصر را به آنان معرفی کند. با این حال، هیچ تلاشی به عمل نیامد که یک رویکرد نظری مشخص تحمیل شود. می‌خواستیم نظریات جایگزین را به دانشجویان معرفی کنیم و آنان را به چالش بکشیم تا یک یا چند موردی را انتخاب کنند که از نظرشان قانع‌کننده‌ترین هستند.

این استاد اقتصاد سیاسی اعلام نمود: برای مثال می‌خواستیم دانشجویان را به تفکر در این‌باره واداریم که چرا برخی از گروه‌ها از منظر داخلی از آزادسازی اقتصادی طرفداری می‌کنند و برخی دیگر خواهان حمایت‌گرایی هستند؟ چرا نظام مالی بیش‌ازپیش در معرض بحران‌های بدهی قرار گرفت؟

رونهیل تصریح کرد: کتاب حول مضمون جهانی‌شدن سازماندهی شده است. ثابت شده که این مضمون، موضوعی پایسته است و موضوعیت داشتن آن امروز به همان اندازه‌ای است که قبلاً زمانی که برای اولین‌بار در کتاب مطرح شد، بود. در سال‌های اخیر شاهد عکس‌العمل شدید ضدجهانی‌شدن همراه با رشد پوپولیسم بوده‌ایم؛ همان‌گونه که در دولت ترامپ در ایالات‌متحده و در تصمیم بریتانیا برای خروج از اتحادیۀ اروپا مشاهده شد.

او اعلام نمود: در بسیاری از نقاط جهان، بیماری همه‌گیر کووید-۱۹ موجب شده است که دولت‌ها امنیت اقتصادی ملی را در اولویت قرار دهند. هنوز نمی‌دانیم که آیا این امر به معکوس‌سازی جهانی‌شدن منجر می‌شود؛ مسأله‌ای که برای مثال از طریق مشارکت کل تجارت بین‌الملل در اقتصادهای ملی سنجیده می‌شود. مسلماً به نظر می‌رسد که این امر منجر به تضعیف تعهد در قبال مقررات بین‌المللی تجارت شده باشد.

نویسنده کتاب «اقتصاد سیاسی جهانی» در پایان گفت: این کتاب درصدد است تا این موضوعات را به طور عمیق پوشش دهد و در نتیجه، کتابی حجیم با ۱۴ فصل است. ترجمه کردن کتابی با این حجم یک کار عظیم است لذا اجازه دهید صحبت‌هایم را با قدردانی مجدد از همه زحمات  الهه نوری و محمدعلی موسوی به پایان ببرم.

 ترجمه فارسی «اقتصاد سیاسی جهانی» نوشته جان رونهیل به تازگی روانه بازار نشر شده است. این کتاب در ۱۰۱۲ صفحه، قطع وزیری و با قیمت ۲۰۰ هزار تومان توسط سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی منتشر شده است. علاقه‌مندان برای تهیه این اثر می‌توانند به فروشگاه سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به نشانی تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بین خیابان فلسطین و چهارراه ولیعصر (عج)، کتاب‌فروشی شانزده و همچنین سایر فروشگاه‌های این سازمان مراجعه کنند یا با شماره تلفن ۰۲۱۶۶۴۸۷۶۲۵ تماس بگیرند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید