به گزارش صلح خبر، سرهنگ عباس بایرامی در آئین رونمایی از طرح دیوارنگاره پویش «ما پیروزیم» که ویژه گرامیداشت سوم خرداد و سالروز آزادسازی خرمشهر برگزار شد، با اشاره به نامگذاری سوم خرداد تحت عنوان «روز ملی مقاومت، ایثار و پیروزی»، اظهار کرد: نیاز داریم حماسه سوم خرداد را به همه ادوار زندگیمان پیوند بزنیم.
وی با بیان اینکه نسلهای امروز و فردا جامعه باید با حماسههای دوران دفاع مقدس آشنا شوند، گفت: با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری، امروز دشمن آشکاتر و شفافتر به صحنه مقابله با اسلام و انقلاب آمده و چنگ و دندان نشان داده است، لذا باید الگوهای عملی روزهای مقاومت و ایثار و پیروزی را بازسازی کنیم و به جامعه نشان دهیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس استان گیلان با اشاره به تعبیر رهبر انقلاب مبنی بر اینکه خرمشهرهای زیادی پیش روی ماست، تصریح کرد: در دوران فتح و پیروزی به سر میبریم و باید بتوانیم روزهای درخشان و نورانی دفاع مقدس را زنده نگه داریم. خرمشهر در حالی از زیر چکمههای دشمن تا بن دندان مسلح بعثی آزاد شد که ۱۶ هزار کشته بر دست عراق گذاشتیم و ۱۹ هزار سرباز را اسیر گرفتیم.
بایرامی با اشاره به آزادسازی بیش از پنج هزار کیلومتر از خاک کشور به دنبال عملیات «الیبیتالمقدس»، تصریح کرد: وجود شخصیتی منافق و نفوذی مانند بنیصدر در رأس کشور باعث انشقاق و جدایی در بین نیروها شد و روزهای آغازین جنگ را با مرارت طی کردیم، اما فرمان امام خمینی (ره) فصلالخطاب رزمندگان قرار گرفت و با اتحاد و انسجام و همدلی همه اقشار ملت تحت لوای ولایت فقیه و حاکمیت اسلام و انقلاب آن کار بزرگ انجام شد.
وی با بیان اینکه فتح خرمشهر در عین مظلومیت رزمندگان اسلام شکل گرفت، خاطرنشان کرد: براساس گزارشهایی که در آکادمیهای نظامی و مراکز استراتژیک دنیا وجود دارد، بسیاری از ابزارها و تجهیزات نظامی ایران در جریان جنگ هشتساله از دست رفت، اما ادوات نظامی دشمن بعثی در پایان جنگ چندین برابر شده بود که نشان میدهد همه ابرقدرتهای شرق و غرب پشت سر صدام ایستاده بودند، در حالی که ما پیروز شدیم.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس گیلان حماسه فتح خرمشهر را مرهون ایمان، تقوا، صبر، استقامت و هوشیاری ملت ایران و به ویژه رزمندگان اسلام دانست و عنوان کرد: عملیات «الیبیتالمقدس» موازنه منطقهای خلیج فارس را به نفع ایران رقم زد و امروز در دنیا سربلند هستیم.
وی با بیان اینکه نقش گیلانیها در عملیاتهای بزرگ دوران دفاع مقدس برجسته و ویژه است، یادآور شد: بیش از یکهزار رزمنده گیلانی در قالب ۶ یگان در عملیات آزادسازی خرمشهر حضور داشتند و ۶۰ شهید و ۷۰ جانباز تقدیم ارزشهای انقلاب و نظام کردیم.
بایرامی به حضور گیلانیهای غیور در جبهههای حق علیه باطل در آغازین روزهای جنگ اشاره کرد و ادامه داد: امسال شعار سالروز آزادسازی خرمشهر «ما پیروزیم» است که بر اتحاد و انسجام همه آحاد ملت تاکید دارد. باید عملیات «الیبیتالمقدس» را برای شرایط روز کشور شبیهسازی کنیم لذا تقارن سوم خرداد با لیالی قدر و شهادت حضرت امیرالمومنین علی (ع) نویدبخش بهرهمندی جامعه از معویت ایام است.
مدیرکل بنیاد حفظ آثار دفاع مقدس گیلان رمز عملیات آزادسازی خرمشهر را «یا علی این ابی طالب» دانست و اظهار کرد: دیوارنگاره پویش «ما پیروزیم» یک کار ابتکاری است که توسط جوانان مؤمن، متعهد، خلاق و هنرور جبهه فرهنگی انقلاب اسلامی گیلان و با هدف ایجاد پیوند بین نسل دفاع مقدس با نسلهای آینده ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه ابعاد و زوایای مختلف هشتسال دفاع مقدس مغفول مانده است، گفت: تاکنون کارهای خوبی صورت گرفته، اما وسعت این اقیانوس بیکران بسیار زیاد است لذا دغدغه داریم درخصوص نقش پررنگ رزمندگان گیلانی در دوران دفاع مقدس که کمتر به آن پرداخته شده، کار کنیم.
انتهای پیام