امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 372819 |
تاریخ انتشار : 30 تیر 1399 - 14:18 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه‌ی سوهان عسلی؛ آب‌نبات پرطرفدار وب‌سایت عصرایران: سوهان عسلی در واقع نوعی آب نبات آجیلی است که بسیار پر طرفدار است و کسانی که علاقه دارند شیرینی‌های خانگی تهیه کنند حتما به سوهان عسلی خوشمزه به عنوان گزینه‌ای مناسب فکر کنند چرا که هم مواد اولیه اش اصولا […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه‌ی سوهان عسلی؛ آب‌نبات پرطرفدار

وب‌سایت عصرایران: سوهان عسلی در واقع نوعی آب نبات آجیلی است که بسیار پر طرفدار است و کسانی که علاقه دارند شیرینی‌های خانگی تهیه کنند حتما به سوهان عسلی خوشمزه به عنوان گزینه‌ای مناسب فکر کنند چرا که هم مواد اولیه اش اصولا در دسترس است و هم نیاز به صرف زمان زیاد برای آماده سازی این شیرینی خوشمزه نیست.

مواد لازم:

  • خلال بادام ۱۵۰ گرم
  • شکر ۱۵۰ گرم
  • عسل ۱۵۰ گرم
  • کره آب کرده ۱۰۰ گرم
  • زعفران آب شده ۱ قاشق سوپخوری

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه سوهان عسلی

طرز تهیه:

کره را در ظرفی بریزید روی حرارت قرار بدهید. شکر و عسل را به آن اضافه کنید. حرارت باید تند و یکنواخت باشد. گاهی آن را هم بزنید تا شکر و آب طلایی شود. خلال بادام را اضافه کنید تا بادام طلایی شود.

سوهان نباید به طور مداوم هم بخورد ممکن است روغن از آن جدا شود. زمانی مایع کاملا طلایی شد زعفران حل شده در آب جوش را به آن اضافه کنید. از مایه کمی گوشه سینی بریزید وقتی فورا بسته شد سوهان آماده است. از مایه با قاشق کوچک روی سینی چرب شده با فاصله بریزید و فوری دو سه عدد خلال پسته روی آن قرار دهید بعد از خنک شدن آن را در ظرف دردار بریزید تا مدتی محفوظ بماند.

برای تشخیص آماده بودن سوهان قبل از اینکه خلال پسته را اضافه کنید از مایه چند قطره داخل آب سرد بریزید چنانچه به صورت گلوله منسجم ته آب رفت سوهان آماده است چناچه درون آب متلاشی شود به جوشیدن بیشتری نیاز دارد.

زمانی که آماده شد آن‌ها را با قاشق با فاصله روی سینی چرب شده قرار بدهید و اجازه بدهید تا کاملا سرد شوند و بعد از اینکه سرد شدند آن‌ها را جدا کنید و داخل ظرف درداری نگهداری کنید؛ و از آن برای پذیرایی از مهمانان استفاده کنید.

طرز تهیه‌ی سوهان عسلی؛ آب‌نبات پرطرفدار

نکاتی برای تهیه سوهان عسلی:

  • برای درست کردن سوهان عسلی مجلسی می‌توان از طعم‌های مختلفی استفاده کرد. در واقع سوهان عسلی زعفرانی مرسوم‌ترین نوع آن است، اما شما می‌توانید مقداری رنده پوست پرتقال و همچنین کمی آب پرتقال اضافه کنید تا سوهان عسلی پرتقالی داشته باشید یا از لیمو ترش استفاده کنید و سوهان عسلی لیمویی آماده کنید.
  • پس در دستور سوهان عسلی هر کس با توجه به ابتکار و ذائقه اش می‌تواند از طعم دهنده‌های متفاوت استفاده کند. (دقت کنید در استفاده از مایعات زیاده روی نکنید که بافت آبنبات شما تغییر خواهد کرد. در حد چند قطره کافی است و نکته مهم اینکه حتما این مایعات در انتهای کار افزوده شود.)
  • سوهان عسلی را می‌توانید با کنجد یا انواع مغز‌ها تهیه کنید و از خاصیت آن‌ها بهره ببرید.
  • برای اطمینان از قوام مایه بهتر است مقداری از آن را در آب سرد بریزید اگر به سرعت خودش را جمع کرد و شیشه‌ای شد نشانه کافی بودن زمان پخت است.
  • مایه سوهان عسلی را نباید زیاد هم زد، زیرا باعث می‌شود شکرک بزند و هم اینکه روغن از شکر جدا شود. فقط کافی است با حوصله و کم بودن حرارت گاز این کار را انجام دهید.
  • برای اینکه هنگام ریختن آبنبات در سینی مایه شیرینی سفت نشود بهتر است ظرف را روی شعله پخش کن قرار دهید و حرارت زیر آن را بسیار کم کنید. تنها می‌خواهیم مواد گرم بماند.
  • سوهان‌ها را در ظرف دردار و در یخچال نگهداری کنید تا خیس و چسبنده نشوند.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید