به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پاند کیک وانیلی برترینها: پاند کیک ها، کیکهایی فشرده و کرهای هستن که در تهیهی اونها از مایعات و بیکینگپودر استفاده نمیشه. این کیکها خیلی خوشمزه هستن و بافت دلپذیری هم دارن و در طعمهای مختلفی از ساده گرفته تا شکلاتی و میوهای و … تهیه میشن. […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه پاند کیک وانیلی
برترینها: پاند کیک ها، کیکهایی فشرده و کرهای هستن که در تهیهی اونها از مایعات و بیکینگپودر استفاده نمیشه. این کیکها خیلی خوشمزه هستن و بافت دلپذیری هم دارن و در طعمهای مختلفی از ساده گرفته تا شکلاتی و میوهای و … تهیه میشن. اینجا با هم طرز تهیه پاند کیک وانیلی رو میبینیم.
مواد لازم
- آرد: ۲ پیمانه
- کره: ۱ پیمانه (۲۰۰گرم)
- تخممرغ: ۴ عدد
- شکر: ۱ پیمانه
- وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری
- بیکینگپودر: ۱/۴ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
۱. برای شروع فر رو روی دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد قرار میدیم تا گرم بشه و بعد کره که در دمای اتاق نرم شده و شکر رو با همزن برقی میزنیم تا مخلوطشون کاملا یکنواخت و لطیف بشه.
۲. حالا تخممرغها رو دونه دونه اضافه کرده و بعد از اضافه کردن هر کدوم مایه رو با همزن میزنیم تا باز مخلوط یکنواخت بشه.
۳. بعد از اضافه کردن و هم زدن تخممرغ چهارم نمک و وانیل رو هم اضافه کرده و باز مخلوط رو با همزن میزنیم.
۴. حالا نوبت به اضافه کردن آرد میرسه. کافیه تا آرد رو به آرومی با استفاده از همزن دستی یا قاشق با مایه مخلوط کنیم تا مایه یکدست بشه. ولی دفت کنیم تا بیش از حد همشون نزنیم.
۵. دیگه مایه نهایی حاضره.
۶. داخل یک قالب مستطیلی رو چرب کرده و کاغذ روغنی میذاریم و بعد مایه کیک رو داخلش میریزیم.
۷. قالب رو برای مدت ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت داخل فری که از قبل گرم کردیم میذاریم تا بپزه.
۸. حالا کیک ما آماده است برای نوش جان کردن
منبع : Bartarinha