به گزارش مجله آشپزی صلح خبر سوپ انار؛ پیش غذای متفاوت شب یلدا وبسایت بدونیم – مریم اسدی: انار از آن دسته میوه های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ ها را می گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است. یکی از غذاهای […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
سوپ انار؛ پیش غذای متفاوت شب یلدا
وبسایت بدونیم – مریم اسدی: انار از آن دسته میوه های است که هم ظاهر زیبایی دارد و هم بسیار مفید است. به عنوان مثال جلوی بسته شدن رگ ها را می گیرد و سرشار از آنتی اکسیدان است. یکی از غذاهای خوشمزه ای که می توانیم با انار درست کنیم سوپ انار یا آش انار است که یک غذای کاملا ایرانی است. این سوپ خوشمزه ایرانی را می توانید به مناسبت شب یلدا درست کنید.
مواد مورد نیاز:
- عدس: ¾ پیمانه
- کره: ۲ قاشق غذا خوری
- پیاز متوسط خرد شده: ۱ عدد
- آب: ۸ پیمانه
- برنج: ۱ پیمانه
- زردچوبه: ۱ قاشق چای خوری
- نمک و فلفل به مقدار لازم
- جعفری خرد شده: ½ پیمانه
- پیاز تازه خرد شده: ½ پیمانه
- آب انار: ۱ پیمانه
- کره: ۱ قاشق غذاخوری
- نعنا خرد شده تازه: ۲ قاشق خوری
- نعنا خشک: ۲ قاشق غذاخوری
- کشمش: ۱ قاشق غذاخوری
- گوشت چرخ کرده (قلقلی شده): ۴۵۰ گرم
طرز تهیه سوپ انار
عدس ها را داخل ظرفی شسته سپس آبکشی کنید و داخل آبکش کنار بگذارید تا آب آن گرفته شود.
۲ قاشق غذا خوری کره را داخل قابلمه آب کنید.
سپس پیاز را اضافه کنید و تفت بدهید.
عدس، برنج، زردچوبه، نمک، فلفل، گوشت و آب را اضافه کنید.
شعله را زیاد کنید و اجازه دهید بجوشد.
سپس شعله را کم کنید و درب قابلمه را ببندید و اجازه دهید ۴۰ دقیقه غذا روی گاز بجوشد تا برنج و عدس کاملا پخته و نرم شود.
آب انار را به روش هایی که بلد هستید بگیرید.
سپس آب انار، جعفری و پیاز سبز تاره خرد شده را اضافه کنید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بجوشد.
۱ قاشق غذا خوری کره را داخل یک تابه کوچک آب کنید.
نعنا و کشمش را اضافه کنید و تفت بدهید تا زمانی که کره طلایی رنگ شود. سپس آن را به سوپ اضافه کنید.
منبع : Bartarinha