امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 267852 |
تاریخ انتشار : 07 فروردین 1398 - 14:26 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر پارلمان اردن خواستار لغو توافقنامه‌ای شد که در سال ۲۰۱۶ برای واردات گاز از اراضی اشغالی با رژیم صهیونیستی به امضا رسیده بود. به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه مستقل رأی الیوم، پارلمان اردن در پایان جلسه‌ای که به مسئله واردات گاز از اراضی اشغالی اختصاص […]

به گزارش مجله بین الملل صلح خبر

پارلمان اردن خواستار لغو توافقنامه‌ای شد که در سال ۲۰۱۶ برای واردات گاز از اراضی اشغالی با رژیم صهیونیستی به امضا رسیده بود.

به گزارش صلح خبر، به نوشته روزنامه مستقل رأی الیوم، پارلمان اردن در پایان جلسه‌ای که به مسئله واردات گاز از اراضی اشغالی اختصاص داشت، خواستار لغو این توافقنامه به ارزش ۱۰ میلیارد دلار شد.

رجایی المعشر، معاون نخست‌وزیر اردن خواستار فرصتی برای دولت شد تا درباره صلاحیت پارلمان برای بررسی توافقنامه یاد شده با دادگاه قانون اساسی رایزنی کند.

المعشر تاکید کرد: دولت موظف است این توافقنامه را دوباره بررسی کرده و هزینه حفظ و لغو آن را ارزیابی کرده و در پایان نتایج آن را جهت اتخاذ تصمیمی مناسب در این رابطه ارائه دهند.

عاطف الطراونه، رئیس پارلمان اردن نیز اظهار کرد: توافقنامه گاز با اسرائیل از نظر پارلمان و مردم اردن مردود است و نتیجه دادگاه قانون اساسی هرچه که باشد، دولت باید توافقنامه را لغو کند.

نمایندگان پارلمان اردن نیز خواستار لغو این توافقنامه و تمامی اشکال عادی‌سازی روابط با اسرائیل در پاسخ به حملات اخیر این رژیم علیه غزه و اقدامات تحریک‌آمیز آن در قدس اشغالی شدند. هم‌زمان با جلسه پارلمان، ده‌ها تن در تجمعی مقابل ساختمان پارلمان شرکت کرده و خواستار لغو توافقنامه شدند.

توافقنامه یاد شده در سپتامبر ۲۰۱۶ به ارزش ۱۰ میلیارد دلار برای واردات گاز از اراضی اشغالی از سال ۲۰۲۰ به مدت ۱۵ سال به امضا رسید. اردن و مصر تنها کشورهای عربی هستند که با رژیم صهیونیستی توافقنامه صلح خبر امضا کرده‌اند. دولت اردن در دفاع از توافقنامه یاد شده اعلام کرد، این توافقنامه سالانه مبلغ ۶۰۰ میلیون دلار از هزینه‌های کشور در حوزه انرژی را کاهش می‌دهد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید