امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 347680 |
تاریخ انتشار : 25 اسفند 1398 - 21:24 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر در دیدار با سفیر ژاپن، تحریم‌های فرامنطقه‌ای، یکجانبه و ثانویه آمریکا را مصداق بارز ویروس‌های مخرب آمریکایی در عرصه روابط و حقوق بین‌ الملل توصیف کرد. به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، “سید مجید تفرشی” […]

به گزارش مجله سیاسی صلح خبر

معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر در دیدار با سفیر ژاپن، تحریم‌های فرامنطقه‌ای، یکجانبه و ثانویه آمریکا را مصداق بارز ویروس‌های مخرب آمریکایی در عرصه روابط و حقوق بین‌ الملل توصیف کرد.

به گزارش صلح خبر به نقل از پایگاه اطلاع رسانی ستاد حقوق بشر، “سید مجید تفرشی” معاون امور بین الملل ستاد حقوق بشر با “اوکانیوا کن” سفیر ژاپن نزد دفتر اروپایی سازمان ملل متحد در شهر ژنو دیدار و گفت‌وگو کرد.

در این دیدار تداوم گفت‌وگوهای دو جانبه حقوقی و قضایی، موضوع شناسایی تحریم‌های ثانویه، یکجانبه و فرا قطعنامه‌ای بعنوان ویروس‌های مخرب و تحمیلی به بدنه حقوق و روابط بین الملل، ضرورت پایان بخشی به استفاده ابزاری از سازوکار شورای حقوق بشر خصوصا ذیل صدور قطعنامه‌های سیاسی علیه کشورها (منجمله قطعنامه پیشنهادی چند کشور غربی در خصوص وضعیت حقوق بشر جمهوری اسلامی ایران)، امکان ملغی شدن بازی‌های المپیک در ژاپن در صورت عدم مهار ویروس کرونا و عوامل منتج به ضعف کشورها در مقابله با آن، ضرورت بررسی منافع و موانع مربوط به شکل گیری اتحادیه آسیا (با الگوگیری از اتحادیه اروپا)، ترور شهید سلیمانی بعنوان اقدامی محکوم در حقوق بین الملل و اینکه اول بار آمریکا ۷۷ سال قبل با ترور دریاسالار ژاپنی دست به این جنایت زده و این دومین جنایات تروریستی آمریکا از این نوع در تاریخ معاصر می‌باشد، حمله عامدانه آمریکا با بمب اتمی به مناطق شهری ژاپن از جمله مطالب مورد گفت‌وگو و مطروحه از سوی طرف ایرانی بود.

سفیر ژاپن هم ضمن اشاره به روابط خوب این کشور با ایران و اینکه اخیرا شاهد گرامیداشت نودمین سال برقراری رابطه سیاسی میان دو کشور بودیم، گفت: نخست وزیر ژاپن طی سال گذشته سه بار با جناب روحانی ملاقات داشته است.

همچنین ابراز نگرانی ژاپن از روند اجرای برجام، ضرورت تلاش برای کاهش تنش‌ها، آگاهی نسبت به همکاری جمهوری اسلامی ایران با آژانس بین المللی انرژی اتمی، تلاش ژاپن برای سیاسی نشدن موضوعات حقوق بشری و تمایل به تداوم گفت‌وگوهای حقوقی و قضایی با ایران، اینکه هر کشوری مسایل حقوق بشری خاص خود را داشته و اعضای جامعه جهانی نیازمند همکاری با یکدیگرند، از اهم مطالب مطروحه از سوی طرف ژاپنی بود.

«کن» در پایان ضمن اذعان به پیشرفت‌های حقوق بشری کشورمان گفت: ملاحظات شما را به توکیو گزارش کرده و نتیجه را به اطلاع خواهیم رساند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید