امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 254302 |
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1397 - 4:37 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رییس اداره محیط زیست شهر تهران ضمن اشاره به آلودگی زیست محیطی تانکرهای فاضلاب‌بر و ماشین‌های لجن‌کش گفت: دستگاه‌های مختلف برای رفع این معضل باید قوانین و استاندارهایی تدوین کنند. محمد حسین بازگیر در گفت و گو با صلح خبر اظهار کرد: در کشور چندین تانکر فاضلاب‌بر یا ماشین […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رییس اداره محیط زیست شهر تهران ضمن اشاره به آلودگی زیست محیطی تانکرهای فاضلاب‌بر و ماشین‌های لجن‌کش گفت: دستگاه‌های مختلف برای رفع این معضل باید قوانین و استاندارهایی تدوین کنند.

محمد حسین بازگیر در گفت و گو با صلح خبر اظهار کرد: در کشور چندین تانکر فاضلاب‌بر یا ماشین لجن‌کش تحت پوشش بخش خصوصی به جمع‌آوری و حمل لجن سپتیک‌تانک‌ها، چاه‌های جاذب واحدهای تولیدی و خدماتی و چاه‌های فاضلاب مشغول هستند.

وی با اشاره به اینکه این لجن‌ها آلودگی زیادی دارند و حاوی فلزات سنگین، آلودگی‌های میکروبی، مواد آلی، باقیمانده مواد شیمیایی، نیترات، فسفات و چربی هستند، تصریح کرد: تخلیه این نوع لجن که به آن فاضلاب سپتاژی یا سپتاژ گفته می‌شود سبب آلودگی محیط زیست، تخریب منابع آب و خاک و تهدید حیات موجودات زنده می‌شود همچنین برای بهداشت عمومی و سلامت مخاطرات جدی ایجاد می‌کند.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران ادامه داد: میزان آلودگی سپتاژ به‌قدری زیاد است که تخلیه مستقیم آن به سیستم‌های فاضلاب و تصفیه‌خانه‌ها سبب اختلال در عملکرد آن‌ها می‌شود. به همین دلیل قبل از تخلیه در هر محیطی، نیاز به تصفیه تکمیلی یا پیش تصفیه دارند. در شهر تهران نیز به دلیل اینکه هنوز شبکه فاضلاب تکمیل نشده مدیریت درستی بر این گونه فاضلاب‌ها انجام نمی‌شود.

بازگیر با بیان اینکه منابع تولید کننده سپتاژ و کیفیت آن در شهرها و مناطق مختلف، متفاوت است، تصریح کرد: نحوه مدیریت و ساماندهی ماشین‌های حمل لجن و مسئولیت‌پذیری مالکان و رانندگان آن‌ها نیز تفاوت‌های اساسی دارد چرا که زیرساخت‌های شهری و حساسیت‌های محیطی هر منطقه با مناطق دیگر متفاوت است.

رئیس اداره محیط زیست شهر تهران با اشاره به اینکه روش‌های مختلفی برای کنترل آلودگی‌های محیط زیستی و کاهش خطرات بهداشتی فاضلاب‌های سپتاژی وجود دارد، گفت: حل این موضوع نیازمند مشارکت همه دستگاه‌ها است و لازم است که فرمانداری‌ها، شرکت‌های آب و فاضلاب، شهرداری، محیط زیست، پلیس راهور و اتحادیه لجن‌کش‌ها ضوابط و مقررات قانونی و استانداردهای لازم برای رفع این معضل را تدوین کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید