امروز: چهارشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 16 شوال 1445 | 2024-04-24
کد خبر: 270433 |
|
تاریخ انتشار : 18 فروردین 1398 - 19:55 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا به گزارش پایگاه صلح خبر بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا با پیام دبیرکل سازمان ملل متحد همراه بود. دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا ۷ آوریل ۲۰۱۹ برابر با ۱۸ فروردین […]

بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا

به گزارش پایگاه صلح خبر بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا با پیام دبیرکل سازمان ملل متحد همراه بود. دبیرکل سازمان ملل متحد در پیامی به مناسبت بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در روآندا ۷ آوریل ۲۰۱۹ برابر با ۱۸ فروردین ماه جاری همه رهبران سیاسی، مذهبی و جامعه مدنی را فراخواند تا سخنان نفرت آمیز و تبعیض را نفی نمایند.

به گزارش صلح خبر، متن کامل پیام آنتونیو گوترش به شرح زیر است:

امسال مصادف است با بیست و پنجمین سالگرد نسل کشی قوم توتسی در رواندا که یکی از تاریک‌ترین فصل‌های تاریخ بشریت است. بیش از ۸۰۰ هزار نفر – به طور عمده از قوم توتسی، همچنین هوتوهای میانه رو و دیگر مخالفان نسل کشی – به گونه‌ای نظام‌مند در کمتر از سه ماه کشته شدند. در این روز، ما به کسانی که کشته شده‌اند ادای احترام می‌کنیم و رنج و بردباری کسانی که جان سالم به در برده اند را بیاد می‌آوریم.

همانطور که عزم خود را برای جلوگیری از تکرار چنین ظلم‌هایی تجدید می‌کنیم، شاهد روند خطرناک افزایش بیگانه هراسی، نژادپرستی و عدم بردباری در بسیاری از نقاط جهان هستیم. ترویج سخنان نفرت آمیز و تحریک به خشونت از مشکلات خاص است. اینها بی حرمتی به ارزش‌های ما هستند و حقوق بشر، ثبات اجتماعی و صلح خبر را تهدید می‌کنند. سخنان نفرت آمیز و تحریک به خشونت در هر جا که رخ دهند، باید شناسایی، با آنها مقابله و متوقف شوند تا از منجر شدن شان به جنایت و نسل کشی بر اثر نفرت جلوگیری شود، آن گونه که در گذشته اتفاق افتاده است.

من از تمام رهبران سیاسی، مذهبی و جامعه مدنی می‌خواهم تا سخنان نفرت آمیز و تبعیض را نفی کرده و برای شناسایی و کاهش مشکلات ریشه‌ای سرسختانه تلاش کنند که منجر به تضعیف انسجام اجتماعی و ایجاد شرایط برای نفرت و عدم بردباری می‌شوند.

ظرفیت شرارت در تمام جوامع ما وجود دارد، اما همچنین ویژگی‌هایی چون درک، مهربانی، عدالت و آشتی نیز وجود دارند. اجازه دهید با یکدیگر همکاری کنیم تا آینده‌ای همسان برای همه ایجاد کنیم. این بهترین راه برای احترام به کسانی است که ۲۵ سال قبل در رواندا جان خود را از دست دادند.

 

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید