امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 431117 |
تاریخ انتشار : 27 فروردین 1400 - 14:53 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر سازمان توسعه تجارت در تشریح نحوه اجرای بسته حمایت از صادرات سال ۱۳۹۹، اعلام کرده که در این چارچوب تنها ۷۰۰ صادرکننده حمایت شدند. به گزارش صلح خبر، یکی از اصلی‌ترین اقداماتی که دولت هر ساله در چارچوب حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی اصرار بر اجرای آن دارد، بسته […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

سازمان توسعه تجارت در تشریح نحوه اجرای بسته حمایت از صادرات سال ۱۳۹۹، اعلام کرده که در این چارچوب تنها ۷۰۰ صادرکننده حمایت شدند.

به گزارش صلح خبر، یکی از اصلی‌ترین اقداماتی که دولت هر ساله در چارچوب حمایت از توسعه صادرات غیرنفتی اصرار بر اجرای آن دارد، بسته حمایت سالانه از صادرات غیر نفتی است. در چارچوب این طرح با ابلاغ معاون اول رییس جمهور، بانک‌ها و صندوق توسعه ملی متعهد می‌شوند نسبت به پرداخت برخی تسهیلات به تولیدکنندگانی که قصد صادرات محصولاتشان را دارند اقدام کنند و در نهایت راه را برای افزایش صادرات ایران هموار کنند.

با وجود اهمیت صادرات غیرنفتی در طول سه سال گذشته که با تحریم‌های آمریکا، فروش نفت به حداقل رسیده بود، هر ساله بسته حمایت از صادرات اما و اگرهای فراوانی را به خود دیده و با ابهام مواجه بوده است. دو سال قبل، معاون اول رییس جمهور بسته حمایت از صادرات در بهمن ماه ابلاغ کرد، به این ترتیب در شرایطی که صادرکنندگان ۱۰ ماه از سال ۱۳۹۸ را پشت سر گذاشته بودند، مصوباتی برای ارائه تسهیلات به آنها ارائه شد که هیچ شانسی برای اجرایش پیش از ورود به سال ۱۳۹۹ وجود نداشت.

به دنبال این اتفاق، دولت اعلام کرد که در سال ۱۳۹۹ تلاش می‌کند بسته حمایت از صادرات را در مدتی کوتاه نهایی و اجرا کند و با پایان یافتن این سال، آمارهای سازمان توسعه تجارت حاکی از مشکلات و محدودیت‌هایی در مسیر اجرای این طرح است.

این سازمان هیچ جزییاتی از اعداد و ارقام اجرایی این بسته ارائه نکرده اما قمری – مدیر کل دفتر توسعه خدمات بازرگانی این سازمان – گفته است: سال گذشته بسته حمایت از صادرات غیر نفتی با رویکرد جهش تولید اجرا شد و تلاش شد حمایت‌های انجام شده در راستای جهش تولید صادراتی باشد. با برنامه ریزی انجام شده، در سال گذشته بیش از ۷۰۰ واحد تولیدی و صادراتی از سرفصل های حمایتی مندرج در بسته حمایت از صادرات غیر نفتی منتفع شدند.

دبیرکارگروه مشوق های صادراتی ادامه داد: اولویت پرداخت مشوق های صادراتی در سال ۱۳۹۹ حمایت از احداث تجهیز و توسعه زیر ساخت های تجاری بوده و با تخصیص بودجه مشوق های صادراتی جهت این زیر ساختها  اعم از سرد خانه‌ها، انبار های مکانیزه، مراکز بسته بندی و سورتینگ، پایانه ها و مراکز نمایشگاهی گامی در تسریع و تسهیل صادرات و در نهایت جهش تولید برداشته شد. در تدوین بسته حمایت از صادرات غیر نفتی سال ۱۴۰۰ تلاش خواهد شد تا با تخصیص تسهیلات سرمایه در گردش صادراتی و همچنین پرداخت کمک سود تسهیلات صادراتی نسبت به کاهش هزینه های واحدهای صادراتی اقدام شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید