امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 410685 |
تاریخ انتشار : 16 دی 1399 - 4:17 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه خورشت ترش واش؛ خورشت اصیل گیلانی وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: ترش واش یا شبدر ترشک نام یکی از گونه‌های سبزی هستش که طعم ترشی داره و مخصوص شمال کشوره. در گیلان یه خورشت خیلی لذیذ و خوشمزه با این سبزی درست میکنن که به نام همین […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه خورشت ترش واش؛ خورشت اصیل گیلانی

وب‌سایت دونفره – گلزار نورمحمدیان: ترش واش یا شبدر ترشک نام یکی از گونه‌های سبزی هستش که طعم ترشی داره و مخصوص شمال کشوره. در گیلان یه خورشت خیلی لذیذ و خوشمزه با این سبزی درست میکنن که به نام همین سبزی معروفه، یعنی خورشت ترش واش. تو خوشمزگی غذا‌های شمالی هم که اصلا شکی نیست پس مطمئن باشین عاشق طعم و مزه‌ی این خورشت خوشمزه شمالی هم میشین. امیدوارم در صورتی که به این سبزی محلی دسترسی دارین این خورشت لذیذ رو تهیه کنین و ازش لذت ببرین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

مواد لازم

  • ۱ عدد سینه مرغ بزرگ یا دو عدد سینه مرغ کوچک
  • ۳ عدد بادمجان
  • ۲ عدد گوجه فرنگی
  • ۱ قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی
  • ۲ قاشق مرباخوری سیر رند شده
  • ۲۰۰ گرم سبزی خرد شده (ترش واش، گشنیز، ترشک، نعنا، خالواش، چغندر، سیر، چوچاق)
  • آب نارنج به مقدار لازم
  • نمک، فلفل و زرچوبه به مقدار لازم

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

طرز تهیه

ابتدا باید سینه مرغ رو کاملا به نمک و زرچوبه آغشته کرده و بعد دو طرفش رو داخل روغن سرخ کنین. من از ۱ عدد سینه مرغ بزرگ استفاده کردم و از وسط به صورت طولی برشش زدم.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

مرغ رو بعد سرخ شدن از ماهیتابه در بیارین و داخل همون روغن سیرتون رو سرخ کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

کمی که سیر سرخ شد رب گوجه فرنگی رو هم اضافه کنین و موادو تفت بدین تا رب سرخ بشه و از خامی دربیاد. میتونین به جای رب گوجه فرنگی از رب آلوچه هم استفاده کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

سبزی‌های خرد شده رو هم با کمی روغن داخل یه ماهیتابه دیگه سرخ کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

حالا سبزی سرخ شده رو به مخلوط رب و سیر سرخ شده اضافه کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

مواد رو حدود ۲ الی ۳ دقیقه با هم تفت بدین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

حالا به مخلوط سبزیتون حدود ۱ الی ۲ لیوان آب و مرغ‌های سرخ شده رو اضافه کنین. در ماهیتابه رو بذارین و اجازه بدین تا با حرارت ملایم خورشت جا بیوفته و مرغ‌ها هم مغز پخت بشن.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

در این حین بادمجون‌هایی که بهشون نمک زدین و تلخیشون رو گرفتین سرخ کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

بعد گوجه هارو هم از وسط نصف کرده نمک بزنین و سرخ کنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

بعد حدود ۱ ساعت خورشت جا میوفته و مرغ‌ها هم میپزن در این مرحله به خورشتتون آب نارنج اضافه کنین تا به حد دلخواهتون ترش بشه نمک و فلفل رو هم فراموش نکنین.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

در یک ربع نهایی پخت هم بادمجون و گوجه‌های سرخ شده رو به خورشت اضافه کنین و بذارین تا خورشت تنگ آب بشه و بادمجون و گوجه هم مزه بگیرن.

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

حالا خورشت لذیذ شما حاضره … نوش جان!

طرز تهیه خورشت ترش واش (غذای شمالی)

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید