امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 314372 |
تاریخ انتشار : 19 مهر 1398 - 7:00 | ارسال توسط :
0
3
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از تحصیل ۲۰۸۰ دانش آموز اوتیسم در مدارس عادی و خاص خبر داد و گفت: ابزارهای تشخیصی استانداردسازی باعث شد بتوانیم بچه‌ها را به خوبی در طرح سنجش شناسایی کنیم. مجید قدمی در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان اینکه در حال حاضر […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی از تحصیل ۲۰۸۰ دانش آموز اوتیسم در مدارس عادی و خاص خبر داد و گفت: ابزارهای تشخیصی استانداردسازی باعث شد بتوانیم بچه‌ها را به خوبی در طرح سنجش شناسایی کنیم.

مجید قدمی در گفت‌وگو با صلح خبر، با بیان اینکه در حال حاضر ۲۰۸۰ دانش آموز اوتیسم در مدارس ویژه اوتیسم و ۲۱۰ دانش آموز در قالب آموزش فراگیر در مدارس عادی مشغول به تحصیل هستند گفت: کار بسیار مشکلی است که یک کودک مبتلا به اوتیسم کنار بچه‌های عادی بنشیند، اما اتفاق افتاده  و به دنبال بهبود عملکردی این دانش آموزان هستیم.

وی افزود: هدف گذاری ما دایر شدن ۳۲ مدرسه اوتیسم در ۳۲ استان کشور است، البته در کلانشهرها چون تهران و اصفهان بیش از دو یا سه مدرسه را داریم.

رئیس سازمان آموزش و پرورش استثنایی به تقویت ابزارهای تشخیصی نیز اشاره کرد و گفت: ابزارهای تشخیصی استانداردسازی و باعث شد بتوانیم بچه‌ها را به خوبی در طرح سنجش شناسایی کنیم. همچنین کتاب‌های درسی دانش آموزان اوتیسم که همزمان اختلال کم توانی ذهنی داشتند را نیز  چاپ و به دستشان رساندیم.

قدمی افزود: تربیت مدرس دانش آموزان اوتیسم را برای همه استان‌ها پیش بینی و برای هر استان یک متخصص تربیت کردیم. بیش از ۲۰ دوره و کارگاه آموزشی در حوزه اوتیسم با همکاری مرکز امور بین‌الملل وزارتخانه و یونیسف برگزار و محتوای آموزشی مناسب را هم تولید کردیم.

وی با گلایه از عملکرد دانشگاه‌ها که بیشتر روی تشخیص اوتیسم کار می‌کنند تا محتوای آموزشی ویژه برای آنها گفت: آنچه که در سازمان استثنایی با توجه به پتانسیل و توانمندی‌های موجود انجام می‌دهیم کار بر روی محتواست. متاسفانه دانشگاه‌ها در حوزه آموزش، پرورش و توانبخشی دانش‌آموزان اوتیسمی، فارغ التحصیلان توانمند در اختیار مدارس قرار نمی‌دهند و ایراد کار به دانشگاه فرهنگیان هم برمی‌گردد زیرا اکنون چنین نیرویی تربیت نمی‌کند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید