امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 287776 |
تاریخ انتشار : 29 خرداد 1398 - 14:56 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر ‌رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی گفت: تولید انبوه، حقوق معنوی صنایع را ضایع می‌کند. بسیاری از صنایع دستی از چین وارد کشورهای دیگر می‌شود و دولت وظیفه ساماندهی این امر را دارد. ‌به گزارش صلح خبر- غدا هیجاوی امروز (چهارشنبه) در جلسه جمع‌بندی اجلاس رؤسای […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

‌رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع دستی گفت: تولید انبوه، حقوق معنوی صنایع را ضایع می‌کند. بسیاری از صنایع دستی از چین وارد کشورهای دیگر می‌شود و دولت وظیفه ساماندهی این امر را دارد.

‌به گزارش صلح خبر- غدا هیجاوی امروز (چهارشنبه) در جلسه جمع‌بندی اجلاس رؤسای کمیسیون‌های گردشگری کلان‌شهرها و مراکز استان‌های کشور در اصفهان اظهار کرد: وقتی وارد اصفهان شدم از زیبایی‌های این شهر شگفت‌زده شدم و خوشحالم که امروز در اینجا هستم و خود را متعلق به اصفهان می دانم.

وی افزود: با توجه به بازدیدهایی که از اصفهان داشتم، متوجه شدم که هنروران صنایع‌دستی در اصفهان علاقه زیادی به پیشرفت در کارشان دارند؛ البته این پیشرفت، زمانی حاصل می‌شود که مراکز آموزش حرفه‌ای برای آنان راه‌اندازی شود و طراحان نیز به آنان کمک کنند. این هنروران نیاز به راهنما و مدرسانی دارند که طرح‌های ایجابی برای آنان فراهم شود.

رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع‌دستی ادامه داد: متوجه شدم که دولت خیلی از هنروران صنایع دستی حمایت می‌کند. در بازدیدی که از میبد یزد داشتم، کارگاه صنایع دستی وجود داشت که مدرس این کارگاه بدون دریافت دستمزد تدریس می‌کرد!

وی افزود: شهرهایی که خواهان عضویت در شورای جهانی صنایع‌دستی هستند، باید در مرحله اول مجوزهای کشوری و نشانه ملی کشور خود را دریافت کنند و بعد فرم درخواست این عنوان را تکمیل کنند.

هیجاوی تاکید کرد: شهرهایی که عنوان شهر جهانی را دریافت می‌کنند باید گزارشی از فعالیت‌های خود ارائه کنند. اصفهان بیشترین رشته‌های صنایع دستی در ایران را دارد.

رئیس منطقه آسیا و اقیانوسیه شورای جهانی صنایع‌دستی با بیان اینکه تولید انبوه صنایع‌دستی خطری برای صنایع دستی و حقوق معنوی صنایع را ضایع می‌کند، خاطرنشان کرد: بسیاری از صنایع دستی از چین وارد کشورهای دیگر می‌شود و دولت وظیفه ساماندهی این امر را دارد.

وی ادامه داد: برای مثال در اردن، اگر کسی بخواهد کالایی را به طور انبوه وارد کند تنها اجازه دارد ۲۵ درصدش به فروش برساند و بقیه آن را باید حفظ کند. پس حضور دولت برای کنترل کاملاً ضروری است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید