امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 285998 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1398 - 8:33 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر پارافیموزیس چیست و چگونه درمان می‌شود؟ برترین‌ها: پارافیموزیس عارضه‌ای است که پیش پوست یا پوست ناحیه‌ی ختنه گاه آناتومی غیرعادی پیدا کرده، در سر آلت گیر می‌کند و نمی‌تواند به جای اول خود برگردد، در نتیجه موجب افت جریان خون می‌شود. این عارضه نیاز به اقدام اورژانسی دارد، زیرا […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

پارافیموزیس چیست و چگونه درمان می‌شود؟

برترین‌ها: پارافیموزیس عارضه‌ای است که پیش پوست یا پوست ناحیه‌ی ختنه گاه آناتومی غیرعادی پیدا کرده، در سر آلت گیر می‌کند و نمی‌تواند به جای اول خود برگردد، در نتیجه موجب افت جریان خون می‌شود. این عارضه نیاز به اقدام اورژانسی دارد، زیرا خون جاری در آلت تناسلی نمی‌تواند دوباره به جریان خون برگردد.

پارافیموزیس چیست و چگونه درمان می‌شود

تمایز قائل شدن میان پارافیموزیس و فیموزیس اهمیت دارد. فیموزیس به پوست اضافی گفته می‌شود که جلوی به عقب رانده شدن کامل پوست را می‌گیرد و اغلب علت آن چسبندگی ما بین پوست ناحیه ختنه گاه و کلاهک آلت تناسلی است. فیموزیس بیشتر در نوزادان دیده می‌شود، اما معمولا به طور طبیعی به مرور زمان رفع خواهد شد.

چرا چنین اتفاقی می‌افتد؟

پارافیموزیس زمانی روی می‌دهد که پیش پوست موجب کاهش جریان خون در آلت تناسلی می‌شود. چند عامل می‌توانند علت این عارضه باشند:

  • رشد ناکافی (مانند آنچه در مورد نوزادان روی می‌دهد)
  • بازکشش اجباری پوست که یک اسکار فیبروز تشکیل می‌دهد
  • تنگ بودن پیش پوست
  • ختنه‌ی ناقص
  • ضربه به آلت تناسلی
  • و یا عفونت ناشی از بهداشت ناکافی، پیرسینگ و …

علائم پارافیموزیس

واضح است که عدم توانایی در برگرداندن پیش پوست به عقب، اصلی‌ترین علامت است و هر زمان که بیمار سعی می‌کند این کار را انجام بدهد دچار درد و تورم می‌شود. اگر این عارضه به مدت چند ساعت ادامه پیدا کند، خون تجمع کرده و پوست در اثر انسداد جریان خون کبود می‌شود. این مشکل از آنجایی که بسیار آشکار است پزشکان اغلب فورا آن را درمان می‌کنند و به ندرت پیش می‌آید بیمار در اثر فساد گسترده‌ی نسوج به اورژانس مراجعه کند، زیرا این عارضه بینهایت دردناک است و بیمار تا این اندازه نمی‌تواند صبر و تحمل داشته باشد.

تشخیص پارفیموزیس نیز کار ساده‌ای است، زیرا معاینه‌ی آلت تناسلی کافیست و نیاز به هیچ تست و آزمایش دیگری ندارد، بنابراین درمان فورا شروع می‌شود.

پارافیموزیس چیست و چگونه درمان می‌شود

درمان پارافیموزیس

درمان بستگی به شدت عارضه دارد. اگر زود اقدام شود، جا اندازی دستی بافت ملتهب پیش پوست کافی خواهد بود. پزشکان برای تسهیل این پروسه، داروی مسکن به بیمار می‌دهند. همچنین ممکن است از یخ برای کمپرس ناحیه‌ی ملتهب استفاده شود. اگر تورم برطرف نشد، پزشک متخصص می‌تواند با سوزن نازکی، خون را خارج کند یا با ایجاد فشار یکنواخت، به تخلیه‌ی خون کمک کند.

ضمنا پزشک ممکن است برش ریزی در پیش پوست ایجاد کند تا پوست آزاد شود و راحت‌تر به جای اصلی خود برگردد. اما اگر عارضه شدیدتر باشد، ممکن است بیمار به عمل جراحی نیاز پیدا کند. ختنه، یک جراحی تکنیکی است که طی آن، پیش پوست برداشته می‌شود.

با برداشتن پیش پوستی که روی آلت تناسلی را پوشانده است، امکان عود پازافیموزیس وجود نخواهد داشت، اما پزشک باید مطمئن شود پیش پوست کاملا برداشته شده تا از شکف گرفتن اسکار بعد از عمل جراحی پیشگیری شود.

همچنین اگر فرد بیمار دچار عفونت شده باشد پزشک فورا آنتی بیوتیک تزریق می‌کند. در بدترین حالت، اگر عفونت گسترش پیدا کند، نیاز به تخلیه‌ی چرک و عفونت خواهد بود و سپس از آنتی بیوتیک موضعی استفاده می‌شود.

اگر دچار هر گونه ناراحتی در آلت تناسلی خود هستید توصیه می‌کنیم به اورژانس مراجعه کنید تا هر چه زودتر بررسی‌های لازم انجام شود. زمان، در این عارضه بسیار باارزش است.

منبع: steptohealth

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید