امروز: جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 رمضان 1445 | 2024-03-29
کد خبر: 184673 |
تاریخ انتشار : 28 شهریور 1396 - 9:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر پاسخ به یک شایعه منتشرشده در فضای مجازی به گزارش صلح خبر؛ پاسخ به یک شایعه منتشرشده در فضای مجازی در این پیام صوتی فردی ظاهرا پزشک از ضایعات نان و استفاده آن در تغذیه دام و طیور صحبت می‌کند و مدعی می‌شود که “این نان‌ها پس از جمع‌آوری در جایی انبار […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

پاسخ به یک شایعه منتشرشده در فضای مجازی

به گزارش صلح خبر؛ پاسخ به یک شایعه منتشرشده در فضای مجازی

پاسخ به یک شایعه منتشرشده در فضای مجازی

در این پیام صوتی فردی ظاهرا پزشک از ضایعات نان و استفاده آن
در تغذیه دام و طیور صحبت می‌کند و مدعی می‌شود که “این نان‌ها پس از
جمع‌آوری در جایی انبار می‌شوند و پس از چند روز به دلیل رطوبت هوا کپک زده
و سمی را به نام آفلاتوکسین تولید می‌کنند؛ آفلاتوکسین هم عاملی سرطان‌زا
است و با ورود آن به بدن دام، گوشت، شیر و حتی کودی که از دام پای درخت
ریخته می‌شود، حاوی این سم خواهند بود و در مجموع این نان باعث می‌شود که
میزان رشد سرطان بالا می‌رود. ”

اما سازمان غذا و دارو این مبحث را قویا تکذیب می‌کند و آن را بی‌اساس می‌داند.

مهندس سمیره صباح – معاون اداره کل نظارت بر فراورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو در این باره  می‌گوید:
اگر چه سم آفلاتوکسین ناشی از رشد قارچ در همه مواد غذایی مرطوب رشد
می‌کند و ما بصورت مستمردر مصاحبه‌های خود بویژه درباره آجیل‌های مانده این
موضوع را متذکر شده‌ایم، اما دوز این قارچ در نان‌های خشک آنقدری نیست که
بتواند مبتلا کننده انسان به سرطان باشد.

وی تاکید می‌کند: اظهاراتی مبنی بر اینکه آفلاتوکسینی که در
اثر رطوبت  در نان خشک ایجاد می‌شود، سرطان‌زا است و مصرف آن توسط  دام و
در نتیجه مصرف شیر آن دام توسط انسان، سم آفلاتوکسین را منتقل کرده و باعث
بروز سرطان می‌شود، بی‌اساس است.

صباح می‌گوید: بررسی‌های تخصصی در شیر و لبنیات هم خلاف این
ادعا را ثابت می‌کند و تاکید می‌کنیم که صرفا نتایج آزمایشگاهی می‌توانند
سم آفلاتوکسین ناشی از رشد قارچ را مشخص کنند و از طریق طعم، رنگ، بو و
خصوصیات حسی به تنهایی نمی‌شود متوجه آن سم شد.

معاون اداره کل نظارت بر فرآورده‌های غذایی سازمان غذا و دارو
تاکید می‌کند: قاطعانه اعلام می‌شود که مقدار آفلاتوکسین موجود در نان خشک
در حد مجاز بوده و این مقدار نمی‌تواند مشکلی به معنای سرطان‌زایی برای
انسان ایجاد کند.

وی در پایان صحبت‌هایش می‌گوید: از کسانی که بر این ادعا
اصرار دارند، می‌خواهیم با آمار وآنالیز دقیق، مطالب خود را به سازمان غذا و
دارو ارایه کنند.

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید