امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 286069 |
تاریخ انتشار : 22 خرداد 1398 - 16:25 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر رییس‌کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه حدود ۷۰۰۰ فیزیوتراپیست در کشور وجود دارد، گفت: وقتی بین تعرفه و هزینه‌های درمان تطابقی وجود ندارد و بیمه تامین اجتماعی یک سال است که مطالبات را پرداخت نکرده، طبیعتا کیفیت خدمات کاهش یافته و مردم دچار آسیب می‌شوند. به گزارش صلح […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

رییس‌کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه حدود ۷۰۰۰ فیزیوتراپیست در کشور وجود دارد، گفت: وقتی بین تعرفه و هزینه‌های درمان تطابقی وجود ندارد و بیمه تامین اجتماعی یک سال است که مطالبات را پرداخت نکرده، طبیعتا کیفیت خدمات کاهش یافته و مردم دچار آسیب می‌شوند.

به گزارش صلح خبر و بنابر اعلام اداره کل روابط عمومی سازمان نظام پزشکی، دکتر محمدرضا ظفرقندی درسومین کنگره بین‌المللی و سی‌امین کنگره سالیانه انجمن فیزیوتراپی ایران، با بیان اینکه جایگاه فیزیوتراپی در عمل و در آینده، باید به صورت دیگری دیده شود، افزود: واقعیت این است که ما گاهی به یکسری مسائل عادت کرده‌ایم. به عنوان مثال فکر می‌کنیم طبیعی است که بیمار بعد از عمل جراحی درد داشته باشد، اما اصلا اینطور نیست. متاسفانه همچنان هم عده‌ای تصور می‌کنند که بعد از یک عمل جراحی بزرگ، فرد از کار افتاده می‌شود، ‌ اما در حال حاضر به عنوان مثال در اعمال جراحی قلب، شاهد بازتوانی قلب هستیم و می‌بینیم که بیماران بعد از این اقدامات، ‌ شاداب به زندگی برمی‌گردند.

رییس‌کل سازمان نظام پزشکی با بیان اینکه نباید نگاهمان به حوزه فیزیوتراپی، نگاهی ثانویه باشد، گفت: در دنیا هم اینگونه نیست، بلکه نگاه به فیزیوتراپی، نگاهی فعال چه در زمینه کنترل درد، ‌ چه در زمینه عملکرد و کیفیت زندگی است. بنابراین باید جایگاه این رشته متعالی شده و ضریب نفوذ و ضریب اثرش در همه شاخه‌ها دیده شده و ارتقاء یابد.

ظفرقندی با اشاره به اینکه امروز ۲۲ خرداد روز کودکان کار است افزود: ما پزشک هستیم و نگاهمان فقط، نگاه صِرف به یک فرمول ریاضی نیست. وجود پدیده کودکان کار برای همه غصه است و جامعه پزشکی هم نمی‌تواند نه به لحاظ اجتماعی و نه از نظر پزشکی نسبت به این پدیده بی‌تفاوت باشد. باید توجه کرد که هدف ما در جامعه پزشکی مردم و همین کودکان هستند. اثرات سوئی که زندگی این کودکان در وضعیت پزشکی و روان‌پزشکی‌ خودشان و جامعه ایجاد می‌کند، مهم است و ما در قبال همه این‌ها مسئولیم.

وی با اشاره به وجود حدود ۷۰۰۰ فیزیوتراپیست در کشور، اظهار کرد: زمانی ایده‌آل ما این بود که PHD‌های حوزه فیزیوتراپی را تقویت کنیم، اما امروز باید از این حد بگذریم؛ چراکه دنیا هم گذشته است. در حال حاضر ما از بحث دکترای حرفه‌ای عقب افتادیم. در حال حاضر سازمان نظام پزشکی، شورای‌عالی سازمان و کمیسیون‌های شورای‌عالی باید به صورت فعال وارد عرصه شوند و با تعامل وزارت بهداشت کارها را پیش بریم. باید بتوانیم این جایگاه را تعریف کنیم تا این حوزه به جایگاه اصلی‌اش بازگردد.

ظفرقندی ادامه داد: برای این اقدام یک راه اثباتی و یک راه سلبی داریم؛ راه اثباتی این است که ما خودمان به دنبال جایگاه‌مان رفته، آن را تعریف و پیگیری کرده، به قانون عمل کنیم و مبانی قانونی را رعایت کنیم. در عین حال باید از تعدی‌هایی که به حرفه می‌شود، جلوگیری کنیم. تعدی به امور حرفه خط قرمز سازمان نظام پزشکی است. بی‌حرمتی، توهین و … خط قرمز ماست. خوشبختانه جامعه پزشکی در مقابل این موارد موضع‌گیری می‌کند و به انسجام رسیده است. باید توجه کرد که آسیب‌ها، حرفه را از اعتماد مردمی ساقط کرده و با این اتفاق اثربخشی کاهش می‌یابد و همه درمان‌ها و گفته‌ها با تردید مواجه می‌شود.

رییس‌کل سازمان نظام پزشکی افزود: راه سلبی هم این است که خودمان در مسیر سلبی حرکت کنیم. به‌طوری که پالایش درونی انجام داده و حرکت‌ها را بر اساس موازین انجام دهیم. این کار انجمن‌هاست. طبیعتا یکی از اقدامات‌مان بحث اقتصاد سلامت حرفه است که در این زمینه باید دست به دست هم داده و حرفه را حفظ کنیم.

ظفرقندی تاکید کرد: با افزایش هزینه‌هایی چون تورم و هزینه‌های جانبی اقدامات درمانی، تعرفه‌ها نیز باید رشد کنند. ‌رشد تعرفه باید مطابق با رشد هزینه‌ها بوده و تعرفه باید قانونی و واقعی باشد. تعرفه‌هایی که روزبروز از اقتصاد واقعی سلامت عقب است، ناچارا منجر به نزول ارائه خدمت می‌شود. البته ما با تمام توان خدمات‌مان را ارائه می‌دهیم، ‌ اما وقتی یک بیمارستان یا درمانگاه نمی‌تواند امکانات لازم را تهیه کند، کیفیت کاهش می‌یابد. بنابراین کاهش کیفیت به معنای کاهش خدمت ما نیست، بلکه ما با تمام توان در هر اتفاقی اعم از جنگ، سیل و… خدمات‌مان را انجام می‌دهیم. در این زمینه جامعه پزشکی همواره سربلند است. صحنه‌هایی که در سیل اخیر دیدیم باعث غرور و افتخارمان بود.

وی همچنین اظهار کرد: حال وقتی بین تعرفه و هزینه‌ها تطابقی وجود ندارد و بیمه تامین اجتماعی یک سال است که مطالبات را پرداخت نکرده، طبیعی است که عدم توازن در اقتصاد سلامت و عدم پرداخت تعرفه واقعی مردم را دچار آسیب می‌کند. امیدوارم این نکات را در دستور کار قرار داده و دست به دست هم دهیم تا این سرفصل‌ها تحقق یابد. همچنین امیدوارم برای آینده فیزیوتراپی کاری کنیم که بیماران‌مان درد نکشند، به زندگی با کیفیت بازگشته و در عین حال قبل از پیشرفته شدن بیماری، اقدام درمانی را برای بیمار انجام دهیم.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید