امروز: چهارشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 16 شوال 1445 | 2024-04-24
کد خبر: 229266 |
تاریخ انتشار : 04 اردیبهشت 1397 - 3:44 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر ایران در سال ۲۰۱۷، معادل ۷۷۷ میلیون بشکه نفت صادر کرد. مقاصد نفت ایران کشورهای آسیایی و اروپایی بودند. سهم صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی ۶۲ درصد و به کشورهای اروپایی ۳۸ درصد بود. به گزارش صلح خبر، همچنین طبق آمار، ایران در سال ۲۰۱۷ روزانه حدود دو میلیون […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

ایران در سال ۲۰۱۷، معادل ۷۷۷ میلیون بشکه نفت صادر کرد. مقاصد نفت ایران کشورهای آسیایی و اروپایی بودند. سهم صادرات نفت ایران به کشورهای آسیایی ۶۲ درصد و به کشورهای اروپایی ۳۸ درصد بود.

به گزارش صلح خبر، همچنین طبق آمار، ایران در سال ۲۰۱۷ روزانه حدود دو میلیون و ۱۳۰ هزار بشکه نفت صادر کرده و میانگین قیمت فروش نفت و میعانات گازی ایران نیز در سال ۲۰۱۷ حدود ۵۲ دلار برای هر بشکه بوده است.

براساس گزارش اداره اطلاعات انرژی آمریکا، بزرگترین مشتری نفت خام ایران در سال ۲۰۱۷، چین بوده و به طور کلی ایران ۲۴ درصد از نفت خود را به این کشور صادر کرده است. هند در رده دوم این طبقه‌بندی قرار گرفته و میزبان ۱۸ درصد از نفت خام ایران در طول سال ۲۰۱۷ بوده است. کشور کره جنوبی نیز با واردات ۱۴ درصد از نفت خام ایران در رده سوم قرار گرفته است.

ایران در سال ۲۰۱۷، ۹ درصد از نفت خود را به ترکیه و هفت درصد به ایتالیا صادر کرده است. کشورهای فرانسه و امارات متحده عربی با سهم پنج درصدی از دیگر مشتریان نفت خام ایران در سال ۲۰۱۷ بوده‌اند. ۱۳ درصد از نفت خام ایران نیز به سایر کشورهای جهان صادر شده است.

بر اساس این گزارش، آمار و ارقام حاکی از آن است که ایران در ماه مارس سال ۲۰۱۸ حدود ۲ میلیون و ۱۰۰ هزار بشکه نفت خام به کشورهای آسیایی و اروپایی صادر کرده است، پیش‌بینی می‌شود این رقم در ماه آوریل افزایش یابد.

چین و هند همچنان بزرگ‌ترین مشتریان نفت ایران هستند که در مجموع بیش از یک میلیون بشکه نفت خام از ایران دریافت می‌کنند. پیش‌بینی می‌شود این رقم در ماه آوریل به نزدیک یک میلیون و ۳۰۰ هزار بشکه در روز برسد و چین و هند به ترتیب جایگاه خود را به‌ عنوان نخستین و دومین واردکنندگان نفت ایران حفظ کنند.

توتال، شل، انی، هلنیک پترولیوم، ساراس و … نیز از مشتریان نفت ایران در اروپا هستند.  

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید