امروز: چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 17 ذو القعدة 1446 | 2025-05-14
کد خبر: 107095 |
تاریخ انتشار : 16 بهمن 1391 - 8:13 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

پارسی وی:مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت گوگل در کتاب جدید خود درباره آینده فناوری پیش بینی کرده است که روزی چین به یکی از خبره‌ترین هکرهای دنیا تبدیل شود. اریک اشمیت مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت گوگل در کتاب جدید خود که وی آن را به طور مشترک با جرد کوهن مدیر بخش ایده‌های گوگل با عنوان عصر دیجیتال […]

پارسی وی:مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت گوگل در کتاب جدید خود درباره آینده فناوری پیش بینی کرده است که روزی چین به یکی از خبره‌ترین هکرهای دنیا تبدیل شود.

اریک اشمیت مدیرعامل و مدیراجرایی شرکت گوگل در کتاب جدید خود که وی آن را به طور مشترک با جرد کوهن مدیر بخش ایده‌های گوگل با عنوان عصر دیجیتال منتشر کرده، آورده است که چین خبره ترین و قوی‌ترین هکر شرکتهای خارجی است.

آنها همچنین در این کتاب اظهار داشته‌اند که کشور چین فعالترین فیلترکننده اطلاعات است و این کشور به قدری قوی اطلاعات را از خارج سانسور می‌کند که بتواند دسترسی انتخاب مردم خود را تحت کنترل داشته باشد.

وال استریت ژورنال که این کتاب را مورد نقد و بررسی قرار داده اظهار داشت که این کتاب بر چگونگی تمایل دولت چین و شرکت‌های دولتی برای استفاده از جرایم سایبر به منظور افزایش نفوذ اقتصادی و سیاسی تمرکز کرده است.

این دو مدیر گوگل به بررسی آمادگی چین برای انجام جرایم سایبر پرداخته و اظهار داشته اند که این اقدامات چین با نگاه به ارزش‌هایی انجام می شود که این ارزش‌ها در آمریکا معنای متفاوتی دارند.

آنها همچنین پیش بینی کرده اند که رشد چین برحسب نفوذ این کشور در عرصه شرکت‌های فناوری ادامه می‌یابد و این شرکت‌ها رقابتی‌تر و پیشرفته‌تر می‌شوند.

براساس گزارش وال استریت ژورنال، این کتاب پیش بینی کرده است که چگونه ممکن است سایر کشورها الگوی چین را در رابطه با هک کردن دنبال کنند و برای به دست آوردن منافع سیاسی و اقتصادی با هم به رقابت بپردازند.

روابط مقامات چینی و گوگل از ژانویه 2010 تیره و تار شده، چرا که شرکت گوگل اعلام کرد ممکن است دسترسی چین را در نتیجه حملات سایبر متوقف کند، اما تمایل ندارد که دسترسی این کشور را به موتور جستجوی گوگل در این شرایط محدود کند.

در دسامبر گذشته دولت چین از کاربران اینترنت خواست تا هویت خود را برای فراهم کننده سرویس اینترنت مشخص کنند. دولت این کشور خواستار افزایش درآمد از طریق ارتقای صنعت فناوری پیشرفته است اما از سوی دیگر کنترل دسترسی به اطلاعات را مورد تأکید خود قرار داده است.

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید