امروز: جمعه, ۱۰ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 20 رمضان 1445 | 2024-03-29
کد خبر: 109825 |
تاریخ انتشار : 01 شهریور 1394 - 15:44 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

طرز پخت برنج ایتالیایی     مواد لازم : سینه مرغ یا فیله خلالی شده  250 گرم اسفناج خرد شده 500 گرم هویج خلالی شده 300 گرم پیاز سرخ شده  نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری قـارچ خرد شده 300 گرم برنج چهار پیمانه نخودفرنگی و آبلیمو به میزان […]

طرز پخت برنج ایتالیایی

 

 

برنج ایتالیایی,پخت برنج ایتالیایی

مواد لازم :

سینه مرغ یا فیله خلالی شده  250 گرم
اسفناج خرد شده 500 گرم
هویج خلالی شده 300 گرم
پیاز سرخ شده  نصف پیمانه
ذرت نصف پیمانه
محلول زعفران دو تا سه قاشق سوپخوری
قـارچ خرد شده 300 گرم
برنج چهار پیمانه
نخودفرنگی و آبلیمو به میزان لازم
نمک، فلفل و ادویه به میزان لازم

طرز تهیه :
ابتدا پیاز سرخ شده را در تابه‌ای ریخته و کمی روغن به آن اضافه می‌کنیم. خلال های مرغ را به آن افزوده کاملا تفت می‌دهیم. سپس هویج را اضافه کرده، با مواد مخلوط نموده، بعد اسفناج را افزوده و به تفت دادن ادامه می‌دهیم تا مواد پخته و نرم شوند.

در ظرف دیگری قارچ‌ های خرد شده را به همراه کمی روغن و یک قاشق سوپخوری آبلیمو تفت داده تا آب قارچ کشیده شود. بعد قارچ ها را به همراه ذرت، نخودفرنگی، نمک، فلفل و ادویه به مواد اضافه کرده و مخلوط می‌نماییم. حالا حرارت را خاموش کرده، برنج را آبکش نموده و مواد را به همراه محلول زعفران لابه لای برنج ریخته و برنج را دم می‌گذاریم. بعد از 30 تا 40 دقیقه غذای ما آماده سرو می‌باشد.

 

منبع : groohashpazi.blogfa.com

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید