طرز تهیه کامل برگر گیاهی جیمی الویر طرز تهیه کامل برگر گیاهی جیمی الویر به گزارش مجله وبگردی پایگاه صلح خبر: برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند. مواد لازم: روغن […]
طرز تهیه کامل برگر گیاهی جیمی الویر
طرز تهیه کامل برگر گیاهی جیمی الویر به گزارش مجله وبگردی پایگاه صلح خبر:
برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.
مواد لازم:
روغن زیتون به میزان لازم
پیازچه ۶ عدد
آرد سوخاری ۱۰۰ گرم
ذرت شیرین ۵۰ گرم
نخود فرنگی ۵۰ گرم
هویج ۵۰ گرم
جعفری ۵ شاخه
پوره ی سیب زمینی ۳۰۰ گرم
نمک به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
لیمو ۱ عدد
آرد ۴ قاشق غذاخوری
فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۳ عدد بزرگ
سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
ماست ۲ قاشق غذاخوری
شاهی به دلخواه
نان همبرگر ۶ عدد
برگر گیاهی انگشتی
طرز تهیه:
1- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
2-در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
3-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
4- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5-ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
6-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
7-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
8-برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
9-آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
10-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
11- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر گیاهی انگشتی:
1- پیازچه ها را خرد کنید.
2- هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.
3- برگ های جعفری را جدا کنید.
4- برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
5- نان ها را از وسط نصف کنید.
منبع:باشگاه خبرنگاران جوان
اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.
قوانین خبریار صلح خبر
- لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
- از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
- در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.
منبع خبر (operator04 ) است
و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن
هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را
به شماره 300078 پیامک
بفرمایید.
به اشتراک بگذارید:
لینک کوتاه خبر:
https://solhkhabar.ir/?p=143010
×
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.