امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 143010 |
تاریخ انتشار : 23 فروردین 1396 - 15:28 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

طرز تهیه  کامل برگر گیاهی جیمی الویر طرز تهیه  کامل برگر گیاهی جیمی الویر به گزارش مجله وبگردی پایگاه صلح خبر:  برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند. مواد لازم:     روغن […]

طرز تهیه  کامل برگر گیاهی جیمی الویر

طرز تهیه  کامل برگر گیاهی جیمی الویر به گزارش مجله وبگردی پایگاه صلح خبر:

 برگر گیاهی انگشتی از مجموعه دستورغذایی های جیمی الیور است که ما طرز تهیه آن را برای شما آماده کرده ایم. این برگرها کاملا گیاهی و بسیار خوشمزه هستند.

مواد لازم:طرز تهیه  کامل برگر گیاهی جیمی الویر

    روغن زیتون  به میزان لازم
    پیازچه  ۶ عدد
    آرد سوخاری  ۱۰۰ گرم
    ذرت شیرین  ۵۰ گرم
    نخود فرنگی  ۵۰ گرم
    هویج ۵۰ گرم
    جعفری  ۵ شاخه
    پوره ی سیب زمینی  ۳۰۰ گرم
    نمک  به میزان لازم
    فلفل سیاه به میزان لازم
    لیمو  ۱ عدد
    آرد  ۴ قاشق غذاخوری
    فلفل پاپریکا ۱/۲ قاشق چای خوری
    تخم مرغ  ۳ عدد بزرگ
    سس مایونز ۲ قاشق غذاخوری
    ماست  ۲ قاشق غذاخوری
    شاهی  به دلخواه
   نان همبرگر ۶ عدد

برگر گیاهی انگشتی

طرز تهیه:

1- از قبل فر را با پایین ترین درجه حرارت گرم کنید.
2-در قابلمه ی کوچکی کمی روغن گرم کرده و پیازچه ها را برای حدود ۱۰ دقیقه تا زمانی که نرم شوند، در آن تفت دهید.
3-آرد سوخاری را در سینی فر ریخته و ۵ تا ۷ در فر بگذارید تا کاملا خشک شود، آن را از فر خارج کرده و کنار بگذارید. حرارت فر را به ۲۰۰ درجه سانتی گراد افزایش دهید.
4- پیازچه ها را به همراه ذرت شیرین، نخود فرنگی، هویج (یا سایر سبزیجات پخته) و ساقه های جعفری در غذاساز ریخته و بزنید تا با هم ترکیب شوند.
5-ترکیب را به پوره ی سیب زمینی اضافه کنید و خوب با هم مخلوط کنید. به آن ها کمی نمک، فلفل سیاه و رنده پوست لیمو اضافه کنید. مواد را با گوشتکوب سیب زمینی خوب له کنید.
6-در کف سینی فر کاغذ روغنی پهن کنید. مواد را به ۱۲ قسمت تقسیم کرده، هر کدام را گرد کرده و بعد به شکل انگشت درآورید. برگر ها را در سینی فر بچینید و برای حدود ۱۰ دقیقه تا سفت شوند، در یخچال بگذارید.
7-آرد را به همراه پودر فلفل پاپریکا در کاسه ی کم عمقی بریزید. تخم مرغ ها را در کاسه ی دیگری بریزید و خوب با چنگال بزنید. آرد سوخاری را در کاسه ی دیگری بریزید.
8-برگرها را از یخچال خارج کنید. آن ها را به ترتیب در آرد، تخم مرغ و بعد آرد سوخاری بغلتانید (قبل از زدن در آرد سوخاری، تخم مرغ اضافی آن را بگیرید).
9-آن ها را دوباره در سینی فر بچینید و برا ی ۱۲ تا ۱۵ دقیقه تا طلایی و مغزپخت شوند، در فر بپزید.
10-سس مایونز و ماست را به همراه کمی آبلیمو با هم ترکیب کنید.
11- وقتی برگرها آماده شدند، آن ها را به همراه تعدادی برگ کاهو، برگ های جعفری، ترکیب سس مایونز و مقداری شاهی در نان ها بگذارید و میل کنید.
نکاتی در رابطه با تهیه ی برگر گیاهی انگشتی:
1- پیازچه ها را خرد کنید.
2- هویج را از قبل بپزید. همچنین می توانید از سبزیجات پخته دیگر مانند کلم بروکلی، گل کلم و یا ترکیبی از آن ها استفاده کنید.
3- برگ های جعفری را جدا کنید.
4- برگ های کاهو را جدا کره، بشویید و خشک کنید.
5- نان ها را از وسط نصف کنید.
 منبع:باشگاه خبرنگاران جوان

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید