امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 297878 |
تاریخ انتشار : 09 مرداد 1398 - 13:41 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه پای انگور؛ تابستان و دسرهایش! صلح خبر – وحید محقق: انگور یکی از میوه‌های خوش‌طعم تابستانی است که دارای انواع مختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. انگور هم مانند بسیاری از میوه‌های خوش‌طعم، علاوه بر مزه لذیذ دارای خواص زیادی است […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

طرز تهیه پای انگور؛ تابستان و دسرهایش!

صلح خبر – وحید محقق: انگور یکی از میوه‌های خوش‌طعم تابستانی است که دارای انواع مختلفی می‌باشد. برخی انگور را به جای توت فرنگی ملکه میوه‌ها می‌دانند. انگور هم مانند بسیاری از میوه‌های خوش‌طعم، علاوه بر مزه لذیذ دارای خواص زیادی است که از بهترین آن‌ها می‌توان به کمک به درمان میگرن، کمک به درمان آلزایمر، جلوگیری از سوء هاضمه، مبارزه با سرطان سینه، و جلوگیری از انحطاط چشم اشاره کرد. در ادامه قصد داریم طرز تهیه پای انگور را برای شما شرح دهیم.

مواد لازم:

  • بیکنیگ‌پودر: ۱ قاشق چای‌خوری
  • تخم‌مرغ: ۲ عدد
  • شکر نرم و دانه ریز: سه چهارم پیمانه
  • وانیل: یک چهارم قاشق چای‌خوری
  • شیر یا ماست: یک دوم پیمانه
  • روغن مایع: یک دوم پیمانه
  • انگور بدون هسته: به میزان لازم
  • اسپری روغن

پای انگور

طرز تهیه:

۱- از پانزده دقیقه قبل، فر را روشن کنید و روی حرارت ۱۸۰ درجه قرار دهید تا گرم شود.

۲- با استفاده از اسپری روغن کف قالب را به شکل کمربندی به قطر ۲۰ سانتی متر چرب کنید.

۳- آرد و بیکنیگ‌پودر را با یک دیگر مخلوط نمایید و آن‌ها را دو بار الک کنید.

۴- در یک ظرف، تخم‌مرغ و شکر را با یکدیگر مخلوط نمایید. این کار را تا زمانی که ماده شما کرم رنگ شود انجام دهید.

۵- وانیل را به این مواد اضافه کنید و هم بزنید.

۶- شیر یا ماست را با روغن مایع به مواد بالا اضافه کنید و همزن برقی را روی دور تند قرار دهید. مواد را تا زمانی که کاملا با یکدیگر مخلوط شوند هم بزنید.

۷- به مخلوط بالا انگور را نیز اضافه کنید و هم بزنید.

۸- مخلوط آرد را نیز بیفزایید و به صورت دورانی هم بزنید.

۹- خمیر مایه پای انگور شما آماده شده است، حال آن را در قالب بریزید و برای ۴۵ دقیقه در طبقه وسط فر گرم شده بگذارید.

۱۰- بعد از طی این مدت، قالب را بیرون بیاورید و بگذارید ۱۵ دقیقه بیرون بماند.

۱۱- بعد از ۱۵ دقیقه پای را روی توری سیمی بگذارید و اجازه دهید ۱۵ دقیقه دیگر بماند و کاملا خنک شود.

۱۲- قالب کمربندی را از آن جدا کنید.

۱۳- پای انگور شما آماده است.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا فیلم یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و فیلم ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید