به گزارش مجله آشپزی صلح خبر طرز تهیه بورک گوشت و گردو ماهنامه سفره ایرانی – ستایش پاکدل: بورک (Burek) یک میان وعده فوق العاده پرطرفدار در کشور ترکیه است. این پیش غذا متشکل است از یک خمیر نان یا شیرینی (معروف به خمیر یوفکا) و مواد مورد علاقه ای که در این خمیر پیچیده […]
به گزارش مجله آشپزی صلح خبر
طرز تهیه بورک گوشت و گردو
میزان سرو: 6 الی 8 نفر
مواد لازم خمیر:
- آرد 500 گرم
- خمیرمایه: یک ق چ
- شکر: یک ق چ
- تخم مرغ: یک عدد
- ماست: 2 ق س
- سرکه: 2 ق س
- روغن زیتون: 3 الی 4 ق س
- نمک: یک ق چ
مواد لازم میانی:
- گوشت چرخ کرده: 500 گرم
- پیاز (خرد شده): 2 عدد
- فلفل سبز (خرد شده): 2 عدد
- فلفل قرمز (خرد شده): 2 عدد
- گردو (خرد شده): یک پیمانه
- فلفل قرمز (پودر شده): یک ق چ
- فلفل سیاه (پودر شده): یک ق چ
- نمک: یک ق چ
- روغن: به مقدار لازم
- مواد لازم رویه:
- تخم مرغ: یک عدد
- دانه کنجد: به مقدار لازم
1. ابتدا برای تهیه خمیر، آرد را در ظرف مناسبی بریزید و خمیرمایه، شکر، تخم مرغ، ماست، سرکه، روغن زیتون و نمک را به آن اضافه و مخلوط کنید.
3. در این فاصله مواد میانی را آماده کنید. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید.
7. گلوله هایی به اندازه پرتقال از خمیر جدا کرده و روی سطح کار به ضخامت نازک پهن کنید.
8. مخلوط مواد میانی را روی یک لبه خمیرها پخش کرده و با دقت رول کنید.
9. رول های خمیر را به سینی فر انتقال دهید. تخم مرغ را کمی زده و با برس روی آنها بمالید و دانه کنجد بپاشید.
منبع : Bartarinha