امروز: چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 17 ذو القعدة 1446 | 2025-05-14
کد خبر: 146510 |
تاریخ انتشار : 07 اردیبهشت 1396 - 2:24 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛ اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – شعبان فروتن:از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موانع تولید به‌ویژه در واحدهای کوچک و متوسط، وابستگی اقتصاد ایران به درآمدهای نفتی و گستردگی حجم اقتصادی دولت و واردات بی‌رویه کالاهاست. اين در حالي است كه نرخ بالاي تأمين سرمايه براي بنگاه‌هاي توليدي، در كنار به‌روز نبودن تكنولوژي‌ها […]

به گزارش مجله اقتصادی پایگاه صلح خبر ؛

اقتصاد > اقتصاد‌ ایران – شعبان فروتن:
از مهم‌ترین و اصلی‌ترین موانع تولید به‌ویژه در واحدهای کوچک و متوسط، وابستگی اقتصاد ایران به درآمدهای نفتی و گستردگی حجم اقتصادی دولت و واردات بی‌رویه کالاهاست.

اين در حالي است كه نرخ بالاي تأمين سرمايه براي بنگاه‌هاي توليدي، در كنار به‌روز نبودن تكنولوژي‌ها و فرايندهاي توليدي، ضعف فرهنگ كارآفريني و وجود باور و انگاره‌هاي منفي و بازدارنده در بخش‌هايي از مديريت جامعه نسبت به سرمايه‌گذاران داخلي يا خارجي باعث بروز مشكلاتي در حوزه توليد شده است. بدون ترديد بوروكراسي اداري و قوانين و مقررات دست‌و‌پاگير، سياست‌هاي انقباضي پولي و مالي، ضعف بازاريابي توليد و عدم‌نفوذ در بازارهاي هدف و عدم‌رشد متناسب فعاليت‌هاي اقتصادي در سطح مناطق مختلف كشور نيز بر مشكلات بخش توليد تأثيرگذار بوده است.

نقش واحدهاي كوچك و متوسط در رشد اقتصادي بسيار تأثيرگذار و حائز اهميت بوده چراكه توسعه اين واحدها تأثير مستقيمي بر متوسط توليد ملي و اشتغالزايي دارد بنابراين با توجه به حجم بالاي اين واحدها در سراسر كشور مي‌طلبد كه مجلس شوراي اسلامي در كنار دولت به‌ويژه بانك‌ها، تأمين اجتماعي و ماليات با نگاه خاصي به اين حوزه بنگرد.

عدم‌بررسي چالش‌ها و موانع پيش‌روي واحدهاي كوچك و متوسط ضربه مهلكي را بر پيكره اقتصاد وارد كرده كه به‌سادگي قابل جبران نيست، بنابراين اگر ما مي‌خواهيم به رشد اقتصادي برسيم چاره‌اي جز اينكه به‌صورت كارشناسي شده و با برنامه‌ريزي دقيق و در قالب برنامه‌اي مدون براي برون‌رفت اين واحدها از چالش‌ها تصميم‌گيري شود، راه ديگري وجود ندارد.

استراتژي دقيق و متناسب با وضعيت امروز بايد در بخش واحدهاي توليدي كوچك و متوسط تدوين شود تا بتوان در اين حوزه به آنچه خواسته فعالان اين بخش است، برسيم. در مرحله نخست جذب سرمايه‌گذاري خارجي، تلاش در جهت حفظ سرمايه‌هاي موجود و همچنين افزايش تعرفه واردات كالاهايي كه جايگزين داخلي دارند، مي‌تواند در دستور كار قرار گيرد. اصلاح نظام بانكي، ارتقاي فناوري توليد، اصلاح قوانين و تسهيل در فرايند كسب‌وكار و كاهش هزينه تأمين سرمايه نيز از ديگر اقدام‌هاي اساسي است كه بايد محور مجريان قرار گيرد.

  • عضو هيأت نمايندگان اتاق ايران

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید