امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 317197 |
تاریخ انتشار : 01 آبان 1398 - 17:20 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات از رشد ۶.۴ درصدی بخش ICT در ایران خبر داد و این رشد را در شرایط سخت اقتصادی، نشان از توانمندی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست. به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت ارتباطات، ستار هاشمی که در نشست همدلی و […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات از رشد ۶.۴ درصدی بخش ICT در ایران خبر داد و این رشد را در شرایط سخت اقتصادی، نشان از توانمندی بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات دانست.

به گزارش صلح خبر به نقل از وزارت ارتباطات، ستار هاشمی که در نشست همدلی و هم‌افزایی توسعه فناوری ICT در افغانستان در جمع مدیران شرکت‌های فعال در بازار ICT این کشور سخن می‌گفت، با اشاره به وجود شرایط سخت اقتصادی در کشور گفت: با وجود این شرایط اقتصادی، در بخش ICT  شاهد رشد ۶.۴ درصدی بودیم که نشان می‌دهد توانمندی و امکان رقابت در کسب‌وکارهای این حوزه را در دنیا داریم و باید از این فرصت استفاده بهینه کنیم.

وی با بیان اینکه قیمت مناسب، یک مزیت رقابتی برای حضور ایران در بازار افغانستان محسوب می‌شود، امکان ویژه‌سازی محصولات را یکی دیگر از مزیت‌های حضور شرکت‌های ایرانی در افغانستان اعلام نمود و افزود: نزدیکی دینی، فرهنگی و زبانی از مهم‌ترین مزیت‌ها برای شرکت‌های ایرانی حاضر در افغانستان است.

معاون فناوری و نوآوری وزیر ارتباطات با بیان اینکه ما به عنوان وزارت ارتباطات برای تسهیل حضور شرکت‌های ایرانی در کشورهای مختلف می‌توانیم به عنوان پلی بین دولت‌ها عمل کنیم، به برگزاری موفق نمایشگاه ICT افغانستان و حضور شرکت‌های ایرانی اشاره کرد و از شرکت‌های حاضر در بازار افغانستان خواست که بستر را برای حضور دیگر شرکت‌های ایرانی در این کشور فراهم کنند.

ایران دانش تکنولوژی خود را به افغانستان منتقل می‌کند

در این نشست نصرالله جهانگرد – مشاور صندوق نوآوری و شکوفایی – نیز با اشاره به آغاز فعالیت شرکت‌های ICT ایرانی در افغانستان گفت: مزیت تکنولوژی ایران برای افغانستان در سه ویژگی خلاصه می‌شود. افغانستان می‌تواند تکنولوژی مورد نیاز خود را با کیفیت عالی، قیمت ارزان‌تر و خیلی آسان‌تر از طریق ایران به دست آورد و برای ایرانیان نیز کار در افغانستان ارزان‌تر است. ما به آسانی می‌توانیم دانش تکنولوژی خود را به افغانستان منتقل کنیم و باعث ارتقای سطح دانش تکنولوژی در این کشور شویم.

جهانگرد با بیان اینکه شرکت‌های ایرانی محصولات و تکنولوژی تجربه‌ شده را به کشور افغانستان منتقل می‌کنند، افزود: تمام شرکت‌هایی که در افغانستان حضور دارند محصولی را عرضه می‌کنند که امتحان خود را در ایران پس داده و تجربه شده و به عنوان یک محصول آماده و قابل اتکا در افغانستان عرضه می‌شود. امیدواریم بتوانیم با حل مشکلات حقوقی و اداری، سرمایه‌گذاری در افغانستان را تسهیل کنیم.

شرکت‌های ایرانی به انجام پروژه‌های بزرگ ICT فکر کنند

همچنین در این نشست عبدالغفور لیوال – سفیر افغانستان در ایران – نیز با بیان اینکه افغانستان بر اساس برنامه‌ای تدوین‌شده در حال نوسازی زیرساخت‌ها و ترویج ICT در این کشور است، گفت: نسل جدید در افغانستان با تکنولوژی زندگی می‌کند و با توجه به اینکه ۶۰ تا ۶۵ درصد جمعیت افغانستان را جوانان تشکیل می‌دهند، این یک فرصت برای سرمایه‌گذاری در این حوزه است.

وی با بیان اینکه دیجیتالی کردن تمام امور در افغانستان از اولویت‌های این کشور است، افزود: برای این کار تا بتوانیم نیاز به سرمایه‌گذاری داریم و برای سرمایه‌گذاران ایرانی نیز اولویت قائل هستیم.

سفیر افغانستان از شرکت‌های فعال در این کشور خواست که همزمان با انجام پروژه‌های کوتاه‌مدت، به پروژه‌های بلندمدت و بزرگ مشترک در حوزه ICT فکر کنند و تصریح کرد که مسئولان افغانستانی نیز از این پروژه‌ها استقبال و حمایت می‌کنند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید