امروز: پنجشنبه, ۳۰ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 10 شوال 1445 | 2024-04-18
کد خبر: 472884 |
تاریخ انتشار : 30 خرداد 1401 - 18:16 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

صلح خبر/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: تبریز ظرفیت‌های مطلوبی در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری دارد که می‌تواند محل اشتراک تجربیات و فعالیت بخش خصوصی ترکیه باشد. یعقوب هوشیار در دیدار با سرکنسول ترکیه در تبریز اظهار کرد: حوزه‌ی حمل و نقل به عنوان عرصه‌ای زودبازده در امر سرمایه‌گذاری می‌تواند به بخش خصوصی ترکیه معرفی شود. […]

صلح خبر/آذربایجان شرقی شهردار تبریز گفت: تبریز ظرفیت‌های مطلوبی در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری دارد که می‌تواند محل اشتراک تجربیات و فعالیت بخش خصوصی ترکیه باشد.

یعقوب هوشیار در دیدار با سرکنسول ترکیه در تبریز اظهار کرد: حوزه‌ی حمل و نقل به عنوان عرصه‌ای زودبازده در امر سرمایه‌گذاری می‌تواند به بخش خصوصی ترکیه معرفی شود.

وی افزود: در حوزه‌ی حمل و نقل ظرفیت‌های خوبی برای همکاری داریم چراکه پتانسیل تولید اتوبوس در ترکیه بالا است و ما نیز از طریق منطقه آزاد ارس می‌توانیم واردات اتوبوس داشته باشیم. 

هوشیار ادامه داد: ترکیه ظرفیت بالایی در تولید اتوبوس و تاکسی دارد که آماده مشارکت و همکاری در این زمینه هستیم.

شهردار تبریز بیان کرد: مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز، با ۲۰۰ هکتار مساحت می‌تواند به عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مناسبی برای احداث شهرک ورزشی سرمایه‌گذاری باشد.

وی با بیان اینکه در حوزه‌ی رفاهی، تجاری، انرژی و هوای پاک بنیه علمی قوی داریم که آماده به اشتراک‌گذاری آن هستیم، تاکید کرد: مجموعه‌های تخصصی دانش‌بنیان در تبریز فعالیت گسترده‌ای دارند و می‌توانیم از تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی دو طرف بهره‌مند شویم.

هوشیار خاطرنشان کرد: در صنعت و صنایع سنگین و شکلات و صنایع غذایی نیز تبریز بازار تجاری و ظرفیت‌ خوبی دارد که می‌توانیم به اشتراک بگذاریم.

وی یادآورد شد: ورزش حوزه‌ای کم‌هزینه و زودبازده برای افزایش تعاملات و ارتباطات دوجانبه است و تیم تراکتور در این زمینه ظرفیت خوبی است.

شهردار تبریز اضافه کرد: تلاش می‌کنیم در بحث مدیریت شهری، تجارت و اقتصاد داشته‌های خود را به اشتراک بگذاریم و در کنار آن برنامه‌ای برای دیدار تجار تبریزی و ترکیه‌ای ترتیب می‌دهیم.

وی افزود: سیاست دولت جدید ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه است که دست ما را برای افزایش تعاملات باز می‌گذارد.

هوشیار اظهار کرد: استاندار آذربایجان‌شرقی نیز علاقمند به بررسی روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آنها است و در کنار آن بتوانیم علم و تکنولوژی تبریز را نیز صادر کنیم.

تبریز، قطب ارتباطی ایران و ترکیه

سرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز نیز در این دیدار از ظرفیت‌های ویژه تبریز برای تبدیل شدن به قطب ارتباطی ایران و ترکیه سخن گفت.

چتین تانر اظهار کرد: شهرهای ترکیه و تبریز در زمینه‌های مختلف امکان همکاری دارند که مهم‌ترین زمینه، اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی است که مردمان دو کشور را به هم نزدیک‌تر کرده است.

وی یادآور شد: پیش از این بین تبریز و شهرهای ترکیه از جمله ارزروم، استانبول و… قرارداد خواهرخواندگی امضا شده است اما با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت‌های مشترک متوقف شد که امیدواریم در آینده شاهد احیای این فعالیت‌ها باشیم.

سرکنسول ترکیه در تبریز با بیان اینکه در زمینه ورزش قدم‌های خوبی برای تبادل تجربیات برداشته شده، تاکید کرد: در زمینه‌ی سرمایه گذاری نیز ما منتظر ارائه ظرفیت‌های پروژه‌های تبریز هستیم.

وی ادامه داد: شهرداری‌های هر دو طرف می‌توانند از طریق کنسولگری در ارتباط باشند و پروژه‌های زیرساختی مشخصی از جمله انبوه‌سازی، مترو و… اجرا کنند.

به گزارش صلح خبر، به نقل از روابط عمومی شهرداری تبریز، تانر با بیان اینکه تبریز می‌تواند قطب ارتباطی ایران و ترکیه باشد، تاکید کرد: ما دو کشور برادر باید ارتباط نزدیک‌تری باهم داشته باشیم.

انتهای پیام

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید