امروز: یکشنبه, ۴ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: الأحد 23 جماد أول 1446 | 2024-11-24
کد خبر: 311297 |
تاریخ انتشار : 05 مهر 1398 - 15:13 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر مذاکرات گمرکی ایران با اتحادیه اوراسیا برای افزایش همکاری‌های متقابل آغاز شد. بر این اساس نخستین کارگروه ترانزیت و مبادله کالا میان ایران و اتحادیه اوراسیا تشکیل می‌شود. به گزارش صلح خبر، در چارچوب این مذاکرات یک هیات بلند پایه گمرک کشورمان به سرپرستی مهدی میراشرفی – رئیس کل […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

مذاکرات گمرکی ایران با اتحادیه اوراسیا برای افزایش همکاری‌های متقابل آغاز شد. بر این اساس نخستین کارگروه ترانزیت و مبادله کالا میان ایران و اتحادیه اوراسیا تشکیل می‌شود.

به گزارش صلح خبر، در چارچوب این مذاکرات یک هیات بلند پایه گمرک کشورمان به سرپرستی مهدی میراشرفی – رئیس کل گمرک ایران – با وزیر امور گمرکی اتحادیه اقتصادی اوراسیا دیدار و گفت و گو کرد.

میر اشرفی در این دیدار گفت: تلاش در راستای رفع برخی از محدودیت‌های تعرفه‌ای و غیرتعرفه‌ای عامل موفقیت گمرکات عضو اتحادیه اوراسیا در همکاری های متقابل و افزایش حجم مبادلات است.

رییس کل گمرک افزود: اجرای کامل و دقیق مفاد موافقتنامه بین گمرکات کشورهای عضو اوراسیا مستلزم این است که کشورهای عضو با تشکیل گروه های کاری نسبت به اجرایی کردن آن اقدام کنند.

به گفته وی، تبادل فرم‌های گمرکی مشترک، هماهنگ سازی ردیف های تعرفه‌ ای بین کشورهای عضو اوراسیا، به روزرسانی ارزش گمرکی کالاهای مورد مبادله و شناسایی و معرفی فعالان مجاز (AEO) از جمله مواردی است که به اجرای موفقیت آمیز  موافقتنامه کمک خواهد کرد.

میراشرفی با اشاره به اینکه در حال حاضر اقدامات خوبی در حوزه مکانیزاسیون رویه های گمرکی در گمرک ایران انجام شده است، گفت: اکنون تشریفات و فرایندهای گمرکی در گمرک ایران در بستر الکترونیکی انجام می شود.

وزیر امور گمرکی اتحادیه اقتصادی اوراسیا نیز در این دیدار آمادگی مجموعه خود را برای تسهیل و تسریع تجارت با کشورهای عضو اوراسیا اعلام کرد.

همچنین در جریان مذاکرات رئیس کل گمرک ایران با رییس هیئت اتحادیه اقتصادی اوراسیا تشکیل نخستین کارگروه ترانزیت و مبادله کالا میان ایران و اتحادیه اوراسیا در دستور کار دو طرف قرار گرفت.

طبق اعلام گمرک، تیگران سرکیسیان – رییس هیئت اتحادیه اقتصادی اوراسیا – خواهان تشکیل کارگروهی برای بهره مندی کشورهای عضو اوراسیا از ظرفیت های ایران برای ترانزیت و مبادله کالا با هند، پاکستان و کشورهای جنوب شرق آسیا شد.

سرکیسیان استفاده از ظرفیت های ایران در زمینه ترانزیت و استفاده از ظرفیت ایران برای مبادلات تجاری کشورهای عضو اتحادیه اقتصادی اوراسیا با هند و پاکستان و جنوب شرق آسیا را بسیار حائز اهمیت برشمرد و آنرا یکی از فاکتورهای مهم توسعه تجارت اوراسیا و به تبع ان همگرایی اقتصادی کشورهای منطقه و خارج دور دانست.

تیگران سرکیسیان در دیدار با رئیس کل گمرک ایران از ضرورت تشکیل کار گروه های فرعی در حوزه های مختلف به ویژه کار گروه همکاری های بانکی و مالی، تجارت و گمرک خبر داد و ضمن معرفی وزیر امور مالی اتحادیه (تبعه قزاقستان)، خواستار بررسی زمینه های همکاری مالی در چارچوب قرار داد امضا شده و تعیین مکانیسم های تسویه حساب مبادلات تجاری گردید.

وی استفاده از ارزهای ملی در تبادلات کالایی را به عنوان یکی از مکانیسم های موثر در شرایط تحریمی اعلام و خواستار برگزاری جلسات کارشناسی و تخصصی جهت تبیین و اجرایی سازی مکانیسم مربوطه شد.

رییس اتحادیه اقتصادی اوراسیا ضمن اشاره به امضای قرارداد تجارت آزاد اتحادیه اقتصادی اوراسیا با ویتنام، ایران و چین افزود: به زودی قراردادهای تجارت آزاد با سنگاپور و صربستان نیز امضا و بدین ترتیب روند توسعه همکاری های این اتحادیه در حال توسعه است.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید