امروز: جمعه, ۳۱ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 11 شوال 1445 | 2024-04-19
کد خبر: 255860 |
تاریخ انتشار : 19 بهمن 1397 - 14:13 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر بارگیری گاز مایع (LPG) ایران که پس از بازگشت تحریم‌های آمریکا در ماه نوامبر تقریباً متوقف شده بود، در ژانویه سال ۲۰۱۹ علائم بهبود را نشان داد. به گزارش صلح خبر، منابع بازرگانی و کشتی‌رانی به پلاتس گفتند: حدود هشت تا ۹ محموله به میزان حدود ۴۰۰۰ تن تا […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

بارگیری گاز مایع (LPG) ایران که پس از بازگشت تحریم‌های آمریکا در ماه نوامبر تقریباً متوقف شده بود، در ژانویه سال ۲۰۱۹ علائم بهبود را نشان داد.

به گزارش صلح خبر، منابع بازرگانی و کشتی‌رانی به پلاتس گفتند: حدود هشت تا ۹ محموله به میزان حدود ۴۰۰۰ تن تا ۴۴۰۰۰ تن که مجموعاً به ۳۳۶۰۰۰ تن بالغ شده‌اند، ماه میلادی گذشته خریداری شدند که در مقایسه با پنج محموله بارگیری شده به میزان ۱۰۱۰۰۰ تن در دسامبر افزایش داشتند.

برنامه خرید ژانویه نشان داد صادرکنندگان ایرانی در تلاش برای عادی سازی صادرات گاز مایع خود به آسیا به خصوص به چین، هستند که در فاصله ژانویه تا اکتبر سال ۲۰۱۸ پیش از آغاز تحریم‌های آمریکا به طور میانگین ماهانه ۳۷۶۰۰۰ تن بود و تا رکورد ۵۶۸۰۰۰ تن نیز صعود کرد.

به گفته یک معامله‌گر آسیایی، قیمت محموله‌های ایرانی ارزان‌تر است بنابراین خریداران برای خریدن آنها اشتیاق نشان می‌دهند. همچنین برخی از شرکت‌های بازرگانی گاز مایع را از شرکت‌های ایرانی خریداری کرده و سپس به مشتریان چینی به یوان فروخته‌اند.

بزرگترین خریدار گاز مایع ایران در ژانویه، شرکت بازرگانی آسیایی “پسیفیک پتروکمیکال” بود که پنج محموله به میزان حدود ۴۴۰۰۰ تن محموله را عمدتاً به چین برد.

به گفته معامله‌گران، عدم عرضه محموله‌های بوتان و پروپان از ایران در ماه‌های اخیر به همراه عدم عرضه کافی محموله‌های تک از سوی سایر صادرکنندگان خاورمیانه برای تأمین تقاضای چین، باعث شد در سوم ژانویه قیمت بوتان از پروپان بالاتر رود.

انتهای پیام

مترجم: رهرا وثوقی

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید