امروز: پنجشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 19 رمضان 1445 | 2024-03-28
کد خبر: 409943 |
تاریخ انتشار : 10 دی 1399 - 16:27 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر انواع ایمپلنت دندان؛ تفاوت و هزینه‌ی آن‌ها برترین‌ها: روش‌های مختلفی برای اصلاح طرح لبخند و همچنین جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته وجود دارد. انواع ایمپلنت از اصلی‌ترین روش‌ها به حساب می‌آیند. ایمپلنت دندان خود دارای انواع مختلفی می‌باشد که هر نوع دارای ویژگی‌های منحصر به خود هستند. اصلی‌ترین […]

به گزارش مجله سلامتی صلح خبر

انواع ایمپلنت دندان؛ تفاوت و هزینه‌ی آن‌ها

برترین‌ها: روش‌های مختلفی برای اصلاح طرح لبخند و همچنین جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته وجود دارد. انواع ایمپلنت از اصلی‌ترین روش‌ها به حساب می‌آیند. ایمپلنت دندان خود دارای انواع مختلفی می‌باشد که هر نوع دارای ویژگی‌های منحصر به خود هستند. اصلی‌ترین تفاوت‌های انواع مختلف ایمپلنت در شکل و روش کاشت آن‌هاست. اگر قصد انجام ایمپلنت دندان را داشته باشید، لازم است پیش از اقدام برای انجام آن در ارتباط با انواع مختلف آن تحقیق کرده و سپس با یک متخصص ایمپلنت مشورت کنید تا بهترین و مناسب‌ترین روش به شما پیشنهاد داده شود.

انواع ایمپلنت دندان و هزینه‌ی آن‌ها

به طور کلی می‌توان گفت که ایمپلنت دندان، محبوب‌ترین روش برای جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته به حساب می‌آید. در ادامه این مطلب با برترین‌ها همراه باشید تا اطلاعات بیشتری در ارتباط با ایمپلنت دندان، مزایای آن، انواع ایمپنت دندان و همچنن هزینه آن‌ها با شما در میان بگذاریم. با آگاهی نسبت به نکاتی که در ادامه به آن‌ها خواهیم پرداخت، قادر به انتخاب بهترین روش خواهید بود.

ایمپلنت دندان چیست؟

یکی از اصلی‌ترین روش‌ها برای ترمیم دندان‌های آسیب دیده و جایگزین کردن دندان‌های از دست رفته، ایمپلنت یا کاشت دندان است. ایمپلنت در واقع نوعی پیچ است که پس از کشیدن دندان، داخل استخوان فک قرار می‌گیرد و به نوعی نقش ریشه دندان را بازی می‌کند. این پیچ باید به استخوان فک جوش بخورد. معمولا اگر در فک پایین جایگذاری شود، جوش خوردن آن ۳ ماه زمان برده و اگر در فک بالا جایگذاری شود برای جوش خوردن آن ۵ ماه زمان نیاز است.

پیچی که داخل استخوان فک قرار می‌گیرد، فیکسچر نام دارد. پس از اینکه فیکسچر به خوبی به استخوان فک فرد جوش خورد، قسمت تاج دندان، که با نام اباتمنت شناخته می‌شود، روی آن قرار خواهد گرفت. پس از قرارگیری اباتمنت نیز روکشی به نام پروتز ایمپلنت روی آن را خواهد پوشاند.

در صورتی که یکی از دندان‌های خط لبخند شما دچار آسیب شوند و موجب کاهش زیبایی لبخندتان گردند، روش‌های مختلفی برای اصلاح طرح لبخند وجود دارند. لمینت دندان، کامپوزیت دندان و ارتودنسی دندان، از اصلی‌ترین روش‌های اصلاح طرح لبخند هستند. اما در صورتی که یکی از دندان‌های موجود در خط لبخند شما به صورت کامل از بین برود، شما ملزم به کشیدن ریشه دندان و جایگزین کردن آن هستید.

انواع ایمپلنت دندان و هزینه‌ی آن‌ها

به طور کلی دو روش اصلی برای جایگزین کردن دندان از دست رفته وجود دارد. بریج دندان و ایمپلنت دندان. ایمپلنت‌های دندانی عملکردی کاملا مشابه دندان حقیقی انسان دارند و به همین خاطر نیز امروزه بیشتر مورد استفاده قرار می‌گیرند. با ایمپلنت دندان می‌توانید زیبایی لبخند خود را بازیابید.

مزایای ایمپلنت دندان

از دست دادن یک دندان می‌تواند عوارض بسیار زیادی را برای شما به همراه داشته باشید. اگر از تاثیر منفی آن، بر ظاهر افراد چشم‌پوشی کنیم، قدرت تکلم و قدرت جویدن غذا نیز خود دلایل کافی برای اقدام به کاشت یا ایمپلنت دندان هستند. انواع ایمپلنت دندان، مزایای بسیار زیادی را می‌تواند برای شما به همراه داشته باشد. برخی از اصلی‌ترین مزایا به شرح زیر هستند:

  • بازگرداندن زیبایی لبخند به حالت قبل
  • افزایش اعتماد به نفس افراد
  • ایجاد راحتی به هنگام تکلم
  • ایجاد راحتی به هنگام جویدن غذا
  • جلوگیری از حرکت دندان‌ها دیگر و جایگزین شدن آن‌ها به جای دندان از دست رفته
  • جلوگیری از تحلیل استخوان فک
  • طول عمر بالا و قیمت مناسب نسبت به میزان طول عمر

البته لازم به ذکر است که وجود این مزایا دلیل بر این نیستند که ایمپلنت دندان، هیچگونه معایبی ندارد. البته که هر روش درمانی، به خصوص در حوزه دهان و دندان با معایبی نیز همراه هستند. اما معمولا مزایای این روش‌ها بیشتر هستند و این معایب کمتر به چشم می‌آیند. به طور مثال یکی از معایب ایمپلنت دندان زمان‌بر بودن آن است. البته برای حل این مشکل، تدبیری اندیشیده شده است و بسیاری از افراد ترجیح می‌دهند که ایمپلنت دندان یک روزه انجام دهند. به طور کلی می‌توان گفت که برای معایبی که این روش به همراه دارد، انواع ایمپلنت دندان به وجود آمده‌اند تا مناسب‌ترین گزینه برای فرد انتخاب شود.

انواع ایمپلنت دندان

به طور کلی ایمپلنت‌ها دارای دو نوع تک مرحله‌ای و دو مرحله‌ای می‌باشند. هر یک از این دو نوع می‌توانند کاربرد‌های مختلفی داشته باشند. متخصص ایمپلنت در ابتدا دندان‌های شما را بررسی خواهد کرد و سپس بهترین روش را به شما پیشنهاد خواهد کرد. ایمپلنت‌ها از نظر شکل و روش کاشت دارای انواع مختلفی می‌باشد که در ادامه به این انواع خواهیم پرداخت.

انواع ایمپلنت دندان از نظر شکل

ایمپلنت دندان بر اساس شکل نیز دارای دو نوع مختلف می‌باشد. ایمپلنت اندواستیل و ایمپلنت ساب پریواستیل. در ادامه به معرفی هر یک از آن‌ها می‌پردازیم:

  • ایمپلنت اندواستیل (Endosteal)

این نوع از ایمپلنت‌ها نوعی از ایمپلنت‌های دومرحله‌ای هستند. ایمپلنت‌های اندواستیل با جراحی به صورت مستقیم داخل استخوان فک قرار می‌گیرند و به نوعی عملکردی مشابه بریج‌های دندانی و دندان مصنوعی‌های متحرک دارند. انواع مختلفی از ایمپلنت‌های اندواستیل شامل پیچیف سیلندری و حتی تیغه‌ای وجود دارند. در ایپلنت‌های دو مرحله‌ای پس از قرار دادن ایمپلنت داخل دندان، یک جراحی جزئی روی لثه صورت می‌گیرد و کناره‌های لثه ترمیم می‌شود.

انواع ایمپلنت دندان و هزینه‌ی آن‌ها

  • ایمپلنت ساب پریواستیل (subperiosteal)

ساب پریواستیل‌ها رایج‌ترین نوع از انواع ایمپلنت دندان برای ایمپلنت‌های تک مرحله‌ای هستند. در این نوع پست از لثه بیرون می‌زند تا بتواند تاج دندان یا همان اباتمنت را نگه دارد. این نوع ایمپلنت، گزینه بسیار مناسبی برای افرادی هستند که ارتفاع استخوان فک ان‌ها کافی نیست و برای تثبیت دندان مصنوعی این بیماران لازم است از این ایمپلنت استفاده شود.

انواع ایمپلنت دندان از نظر روش کاشت

ایمپلنت‌های دندانی از نظر روش کاشت دارای دو نوع فرورونده و برسازی درون کاشت دندانی هستند. در ادامه به معرفی این دو نوع خواهیم پرداخت:

  • ایمپلنت فرورونده

این نوع از ایمپلنت یکی از رایج‌ترین‌ها به حساب می‌آید. ایمپلنت‌های فرورونده به صورت پیچ یا استوانه داخل استخوان فک قرار می‌گیرند. این ایمپلنت‌ها دارای پهنا و طول متفاوت هستند. امکان قرار گرفتن چند دندان روی این نوع ایمپلنت‌ها وجود دارد.

  • ایمپلنت برسازی درون کاشتی

این نوع ایمپلنت‌ها نیز از قالبی فلزی ساخته می‌شوند و در زیر لثه قرار می‌گیرند تا بتوانند دندان ساخته شده را نگه دارند. این ایمپلنت‌ها نیز می‌توانند گزینه مناسبی برای کسانی باشند که ارتفاع استخوان فک آن‌ها کم است و یا کسانی که نمی‌توانند از دندان‌های مصنوعی معمولی استفاده کنند.

قیمت انواع ایمپلنت دندان

هر یک از انواع ایمپلنت دندان می‌توانند قیمت‌های مختلفی داشته باشند. اگرچه انواع ایمپلنت دندان قیمت بالاتری نسبت به سایر روش‌های جایگزینی دندان دارند، اما با توجه به ماندگاری بالاتری که ایمپلنت‌ها دارند، این هزینه‌ها کاملا منطقی‌تر و به صرفه‌تر هستند.

انواع ایمپلنت دندان و هزینه‌ی آن‌ها

برای اینکه قیمت دقیق ایمپلنت تعیین شود، باید مورد معاینه دندانپزشک قرار گیرید. دندانپزشک با در نظر گرفتن تمام جوانب، بهترین نوع ایمپلنت را به شما پیشنهاد خواهد داد و در نتیجه آن قیمت نیز تعیین خواهد شد. عوامل مختلفی می‌توانند بر قیمت ایمپلنت دندان تاثیر بگذارند، میزان تخصص دندانپزشک، برند ایمپلنتی که مورد استفاده قرار می‌گیرد و جنس ایمپلنت از جمله عوامل تاثیرگذار هستند.

دقت داشته باشید که اگر استخوان فک شما از بین رفته باشد، لازم است پیش از اقدام برای ایمپلنت دندان، اقدام به پیوند استخوان کنید. پیوند استخوان خود می‌تواند هزینه‌ای جدا از هزینه ایمپلنت داشته باشد.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید