امروز: پنجشنبه, ۹ فروردین ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الخميس 19 رمضان 1445 | 2024-03-28
کد خبر: 296707 |
تاریخ انتشار : 04 مرداد 1398 - 14:34 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر عربستان سعودی درصدد افزایش ظرفیت خط لوله شرق-غرب خود از ۵ میلیون بشکه به ۷ میلیون بشکه در روز است تا مسیر جایگزینی برای تنگه هرمز به منظور صادرات نفت خود داشته باشد. به گزارش صلح خبر، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی به رویترز گفت: عربستان سعودی امیدوار […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

عربستان سعودی درصدد افزایش ظرفیت خط لوله شرق-غرب خود از ۵ میلیون بشکه به ۷ میلیون بشکه در روز است تا مسیر جایگزینی برای تنگه هرمز به منظور صادرات نفت خود داشته باشد.

به گزارش صلح خبر، خالد الفالح، وزیر انرژی عربستان سعودی به رویترز گفت: عربستان سعودی امیدوار است ظرفیت خط لوله شرق-غرب را به ۷ میلیون بشکه در روز افزایش دهد اما این اقدام دو سال زمان خواهد برد.

ماه گذشته که تنش‌ها در خاورمیانه بالا گرفته بود، امین ناصر، مدیرعامل شرکت آرامکوی سعودی گفته بود این شرکت آماده است حتی اگر ترانزیت دریایی از طریق تنگه هرمز مختل شود، به صادرات نفت خام ادامه دهد.

وی به بلومبرگ گفته بود: ما سطح آمادگی خود را افزایش داده‌ایم و می‌توانیم از طریق دریای سرخ نفت عرضه کنیم و پایانه‌ها و خطوط نفتی ضروری را داریم.

ترانزیت روزانه نفت از طریق تنگه هرمز در سال ۲۰۱۸ به ۲۱ میلیون بشکه رسیده بود که معادل ۲۱ درصد از مصرف مایعات نفتی جهان بود.

بر اساس گزارش اویل پرایس، پترولاین یا خط لوله شرق-غرب در عربستان سعودی از میادین نفتی در شرق این کشور به بندر ینبع در دریای سرخ در غرب امتداد پیدا کرده است و ظرفیت انتقال روزانه پنج میلیون بشکه نفت را دارد.

طبق برآورد آژانس بین‌المللی انرژی که بر مبنای آمار شرکت “کلیپر دیتا” و اطلاعات آرامکو بوده است، در سال میلادی گذشته ۲.۱ میلیون بشکه در روز از ظرفیت این خط لوله استفاده شده بود و ۲.۹ میلیون بشکه در روز از ظرفیت آن بلااستفاده مانده بود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید