امروز: چهارشنبه, ۲۴ اردیبهشت ۱۴۰۴ / قبل از ظهر / | برابر با: الأربعاء 17 ذو القعدة 1446 | 2025-05-14
کد خبر: 112512 |
تاریخ انتشار : 02 مهر 1395 - 22:13 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛ علیرضا خراسانی– به گزارش خبرآنلاین، «جو کایزر» که از سال 2013 مدیر اجرایی زیمنس شده، با شعار ایجاد نماد «باهم کار کردن» و توسعه روحیه کارآفرینی جهانی  برای یکپارچه‌سازی، این شاهکار اداری را به وجود آورده است. اولین نکته قابل‌ذکر تمام شیشه‌ای بودن این بنا است که […]

به گزارش مجله علم و فناوری پایگاه صلح خبر ؛

علیرضا خراسانی– به گزارش خبرآنلاین، «جو کایزر» که از سال 2013 مدیر اجرایی زیمنس شده، با شعار ایجاد نماد «باهم کار کردن» و توسعه روحیه کارآفرینی جهانی  برای یکپارچه‌سازی، این شاهکار اداری را به وجود آورده است.

اولین نکته قابل‌ذکر تمام شیشه‌ای بودن این بنا است که باهدف دیده شدن همه‌چیز در محیط اداری و شفافیت کاری تعریف‌شده است. البته برخی اتاق‌های میتینگ به دلایل مختلف و حضور مهمان‌های ویژه دارای نمای شیشه‌ای تار هستند اما درمجموع همه کارمندان از هر سو می‌توانند یکدیگر را ببینند.

اتاق مدیریت ارشد طبق معمول در طبقه ششم قرارگرفته است و جو کایزر در آنجا می‌نشیند. رستوران خصوصی و شیکی نیز در آنجا وجود دارد.

اتاق‌های میتینگ در طبقه 4، سالن کنفرانس در طبقه 3، باشگاه و فیتنس در طبقه 2 واقع‌شده است.

در طبقه هم کف ضمن دیدن اطلاعات و پذیرش، شاهد دیدن بخش‌های مختلفی مانند رستوران کارمندان، فروشگاه، نمایشگاه، اتاق کنفرانس و سرویس‌های پزشکی اضطراری برای کارمندان در مواقع ضروری هستیم.

نکته جالب استفاده از سقف روشن و از جنس فایبرگلاس هستیم که آب باران را با سیستم هدایت‌شونده برای استفاده مجدد به منافذ تعریف‌شده می‌فرستد. سیستم گرمایش و سرمایش نیز که روی کف زمین به‌صورت توری تعبیه‌شده نیز قابل‌توجه است.

همچنین سیستم نور، دمای اتاق، خلاصه اطلاعات مربوط به اتاق و اینکه چه کنفرانسی در کجا در حال برگزاری است، سیستم سایبان خودکار و حفاظت از تابش خیره‌کننده و کم و زیادشدن نور لامپ‌ها بر اساس نور محیط؛ ازجمله فناوری‌های هوشمندی است که در دفتر مرکزی زیمنس بکار گرفته‌شده است.

اتاق خبر زیمنس نیز یکی از بخش‌های جالبی بود که بازدید کردیم و تمام سیستم‌ها با ویندوز 7 (عدم ضرورت آپدیت به ویندوز 10 تأکید شد) تعریف‌شده و میزهای خبرنگاران با فناوری‌های روز دنیا تعریف‌شده‌اند.

میز خبرنگاران انعطاف‌پذیر بوده و اگر خبرنگاری قصد ایستادن و کار کردن داشته باشد، با فشار یک دکمه میز را به‌اندازه 1 تا 1.5 متر بالا می‌برد.

ظرافت و مهندسی آلمانی در جای جای اتاق‌ها و ابزار به خوبی پیداست و نشان می‌دهد دقت و ظرافت و هوشمند سازی می‌تواند شعار دیجیتالیزه شدن مکان‌های اداری در قرن 21 را به خوبی نشان دهد.

تصاویر و توضیحات مربوطه در هر عکس گویای یک محیط اداری شفاف، کاری، با راندمان بسیار بالا در کنار رعایت همه اصول انرژی‌های سبز است.

برخی فکت‌ها درباره این ساختمان هوشمند به شرح زیر است:

45 هزار متر مربع، 1200 نفر کارمند در حال کار، استفاده از 6 هزار تن آهن در ساخت این بنا، 7400 لامپ ال ای دی، 5هزار ابزار تشخیص دود و آتش به صورت هوشمند، استفاده از آب باران برای دستشویی ها و شست و شوی محیط، نصب 800 پنل هوشمند روی سقف، نصب سنسور با هدف کاهش 25 درصدی هزینه های روشنایی، 70 کیلومتر لوله کشی هوشمند.

5656

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید