امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 405734 |
تاریخ انتشار : 22 آذر 1399 - 3:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر رئیس دانشگاه امیرکبیر از آغاز ساخت فاز اول ماهواره امیرکبیر ۲ خبر داد و گفت: در صورتی که هزینه و بودجه ساخت آن تامین شود، تا سه سال آینده آماده خواهد بود. دکتر سید احمد معتمدی در گفت‌وگو با صلح خبر ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت ساخت ماهواره […]

به گزارش مجله اقتصادی صلح خبر

رئیس دانشگاه امیرکبیر از آغاز ساخت فاز اول ماهواره امیرکبیر ۲ خبر داد و گفت: در صورتی که هزینه و بودجه ساخت آن تامین شود، تا سه سال آینده آماده خواهد بود.

دکتر سید احمد معتمدی در گفت‌وگو با صلح خبر ضمن بیان این مطلب به آخرین وضعیت ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ اشاره و اظهار کرد: یکی از قراردادهایی که اواخر سال گذشته منعقد شد، در رابطه با ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ بود که با حمایت سازمان فضایی فاز اول ساخت آن آغاز شد و در حال حاضر تمامی تیم‌ها تشکیل شده‌اند و کار خود را مدتی است شروع کرده‌اند.

وی در ادامه تصریح کرد: ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ هم از لحاظ سرمایه‌گذاری سنگین است که چندصد میلیارد تومان هزینه دارد. چرا که ماهواره‌ای با کلاس بالاتر است که با ماهواره‌هایی که تا کنون ساخته شده‌اند، از لحاظ فناوری و تکنولوژی فاصله دارد. به همین جهت زمان و هزینه ساخت آن زیاد است که فاز ۱ ساخت آن شروع شده است.

رئیس دانشگاه امیرکبیر با تاکید بر اینکه ساخت ماهواره امیرکبیر ۲ یک برنامه پنج ساله است، گفت: اگر بودجه تامین شود، شاید ساخت آن تا سه سال آینده نیز به اتمام برسد، ولی بطور عادی طول خواهد کشید و سرمایه‌گذاری برای ساخت این ماهواره بر عهده سازمان فضایی کشور است.

دکتر معتمدی خاطرنشان کرد: سیاست خوبی اتخاذ شده تا از توان دانشگاه‌ها در حوزه ساخت ماهواره استفاده کنند و تا کنون ماهواره‌هایی که ساخته شده بودند، ناموفق نبودند. فقط پرتاب این ماهواره‌ها ناموفق شد که این موضوع نیز دست دانشگاه‌ها نیست. مثلا ماهواره امیرکبیر ۱ که پرتاب شد در چند دقیقه‌ای که در آسمان بود موفق عمل کرد، اما پرتاب آن با مشکل مواجه شد.

رییس دانشگاه امیرکبیر تاکید کرد: البته در این زمینه پیشرفت خوبی صورت گرفت. به هر حال هیچ کدام از این ماهواره‌هایی که توسط ما یا دانشگاه‌های دیگر ساخته شده بود، مشکلی نداشتند. ممکن بود البته بعد از دو سال قرار گرفتن بر مدار با مشکلاتی مواجه باشند، اما در مراحل اولیه مشکلی ایجاد نشد. البته خوشبختانه اوایل سال پرتاب موفق در مدار متوسط اتفاق افتاد که جای خوشحالی دارد و امیدوارم پرتاب‌های بعد نیز با موفقیت صورت بگیرد.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید