امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 196477 |
تاریخ انتشار : 04 آبان 1396 - 22:01 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر هشدار؛ مصرف مخدرهای صنعتی مرگ تدریجی دستگاه عصبی، سستی و ناتوانی جنسی را در پی دارد به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، سید مسلم حسینی افزود: در حال حاضر مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی به یک نگرانی بزرگ برای نسل امروز و […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

هشدار؛ مصرف مخدرهای صنعتی مرگ تدریجی دستگاه عصبی، سستی و ناتوانی جنسی را در پی دارد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین و به نقل از روابط عمومی ستاد مبارزه با مواد مخدر، سید مسلم حسینی افزود: در حال حاضر مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی به یک نگرانی بزرگ برای نسل امروز و آینده تبدیل شده و در واقع به عنوان خطرناک ترین عامل باعث متلاشی شدن کانون گرم خانواده ها می شود.

وی با بیان اینکه مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی عوارض جسمانی و روانی زیادی به دنبال دارد، ادامه داد: نقش نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با مواد مخدر در پیشگیری و مقابله با مواد مخدر صنعتی و شیمیایی نقشی اساسی و پایه ای است.

حسینی گفت: توجه خانواده ها به نوجوانان، آگاهی بخشی به خانواده ها درباره مواد مخدر صنعتی و شیمیایی ، همچنین افزایش حمایت های مادی و قانونی از پلیس مبارزه با مواد مخدر و توجه بیشتر به کارکنان درگیر در این حوزه نیز از جمله موارد مهم دیگر در مقابله با اعتیاد است .

وی گفت: بخشی از جرایم مواد مخدر صنعتی و شیمیایی از سوی زنان انجام می شود، توجه به نقش پلیس زن نیز در مقابله با مواد مخدر و روان گردان حائز اهمیت است زیرا حضور زنان پلیس نیز می تواند در شناسایی، بازجویی و تحقیق از زنان مجرم موثر و مفید باشد.

این پژوهشگر حوزه آسیب های اجتماعی گفت: مصرف مواد مخدر صنعتی و شیمیایی باعث ایجاد حالت نشاط کاذب و رغبتی مفرد نسبت به مصرف مجدد و افزایش نیکوتین خون می شود و مرگ تدریجی دستگاه عصبی، سستی، ناتوانی جنسی و غیره را به همراه دارد.

حسینی گفت: برای تحقق رویکرد اجتماعی شدن مبارزه با مواد مخدر ،نیازمند رویکرد موزون هستیم، برای مقابله با قاچاقچیان تهیه و توزیع کنندگان،باید از دسترسی افراد به مواد مخدر جلوگیری شده و از گرایش نوجوانان و جوانان در مصارف تفنونی و آزمایشی مواد پیشگیری شود.

به گفته این پژوهشگر حوزه اعتیاد،برنامه ریزی کارآمدی علمی و تخصصی بهترین حالت پیشگیری از اعتیاد بوده و اطلاع رسانی، آموزش مهارت های زندگی، آموزش سبک فرزند پروری و نیز اقدامات جایگزینی مثل توسعه ورزش و برنامه های هنری زمینه توانمندسازی آحاد سالم جامعه از معضل مواد مخدر است که باید فراهم شود.

47238

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران صلح خبر

قوانین خبرنگاران صلح خبر

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران صلح خبر، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید