امروز: شنبه, ۳ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: السبت 22 جماد أول 1446 | 2024-11-23
کد خبر: 221596 |
تاریخ انتشار : 28 بهمن 1396 - 14:26 | ارسال توسط :
0
2
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر بهترین روش دم کردن قهوه سبز  به گزارش صلح خبر؛ بهترین روش دم کردن قهوه سبز سایت آرگا مگ: قهوه یکی از نوشیدنی های گرم و خوش طعم و عطر محبوب بین تمام افراد دنیاست. اما برای تهبه این نوشیدنی چند قلق لازم است تا طعم بهتری پیدا کند. قهوه […]

به گزارش مجله آشپزی صلح خبر

بهترین روش دم کردن قهوه سبز

 به گزارش صلح خبر؛ بهترین روش دم کردن قهوه سبز

سایت آرگا مگ: قهوه یکی از نوشیدنی های گرم و خوش طعم و عطر محبوب بین تمام افراد دنیاست. اما برای تهبه این نوشیدنی چند قلق لازم است تا طعم بهتری پیدا کند.
قهوه های رسیده معمولا خوش طعم تر هستند، اما قهوه سبز به دلیل خواص فراوان و خاصیت کم کنندگی وزن در بین عموم جا باز کرده است. اما چون قهوه سبز تلخ تر می باشد و عده ای به دنبال بهترین روش دم کردن آن هستند ما طرز تهیه قهوه سبز را در ادامه این مطلب به موزش می دهیم.

خواص قهوه سبز را بشناسید:

قهوه سبز نسبت به قهوه معمولی کافئین کمتری دارد و بخاطر طعم ملایم آن به یک دمنوش گیاهی شبیه می باشد. اما نسبت کلروژنیک آن نسبت به قهوه بو داده بسیار بیشتر است و این خاصیت به مانند یک آنتی اکسیدان در مقابل التهاب سیستم های عصبی و ملین در برابر یبوست عمل می کند. علاوه بر این وجود مقادیر فراوان از این ماده در قهوه سبز باعث تقویت شبکیه چشم و جلوگیری از ضعف بینایی می شود.

بهترین روش دم کردن قهوه سبز

از خواص قهوه سبز برای پیشگیری از تشکیل سنگ صفرا و کنترل قند خون و کاهش فشار خون نیز استفاده می کنند. از قهوه سبز برای لاغری هم استفاده می شود که به علت داشتن درصد کافئین پایین خیلی تاثیر گذار نیست و اما بی تاثیر هم نمی باشد. اما استفاده از قهوه های معمولی بو داده در کاهش وزن به دلیل داشتن کافئین بیشتر بسیار موثر تر می باشد. چون کافئین سوخت و ساز بدن را بالا می برد.

طرز تهیه قهوه سبز:

برای اینکه قهوه سبز شما طعم و عطر بهتری داشته باشد، به شیوه زیر در طرز تهیه قهوه سبز عمل کنید:

  1.     دانه های قهوه سبز را آسیاب کنید و پودر به دست آمده را با آب سرد مخلوط نمایید.
  2.     مخلوط پودر قهوه سبز با آب سرد را درون قهوه جوش ریخته و به مدت یک ربع یا پانزده دقیقه بر روی حرارت بگذارید تا بجوشد.با این روش قهوه سبز خوش طعم تری را دم کنید
  3.     بعد از این مدت قهوه را از روی حرارت بر دارید و به مدت یک ساعت و یا بیشتر بگذارید تا خنک شود، زیرا هرچه قهوه بعد از جوشیدن بیشتر بماند خوش طعم و عطر تر می شود.
  4.     در این مرحله قهوه را از صافی رد کنید و نوش جان بفرمایید.
  5.     اگر مایلید که قهوه سبز شما طعم بهتری به خود بگیرد کمی عسل به آن بیفزایید.نحوه دم کردن قهوه سبز با یک روش عالی

انواع قهوه از جمله ماسب ترین نوع نوشیدنی ها در فصل های سرد هستند و شما با دم کردن قهوه با روش درست و مناسب می توانید طعم و عطر بهتری به نوشیدنی های خود بدهید.

منبع : Bartarinha

اگر فیلم یا ویدئو یا تصاویری دارید که تمایل دارید با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله مدیا صلح خبر منتشر گردد.

اگر تمایل داشته باشید با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و ویدئو ها و فیلم های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت پخش داشته باشند.

خبرنگاران RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید