امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 293731 |
تاریخ انتشار : 23 تیر 1398 - 7:08 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر ‌یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: رئوف و مهربان بودن دو صفت بارز امام رضا (ع) بوده است و اکنون نیز برای استغاثه به ایشان، از مهربان و رئوف و راضی بودن‌شان استفاده می‌شود. ‌حجت‌الاسلام و المسلمین سید جعفر موسوی در گفت‌وگو با صلح خبر، با تبریک سالروز ولادت […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

‌یک استاد حوزه و دانشگاه گفت: رئوف و مهربان بودن دو صفت بارز امام رضا (ع) بوده است و اکنون نیز برای استغاثه به ایشان، از مهربان و رئوف و راضی بودن‌شان استفاده می‌شود.

‌حجت‌الاسلام و المسلمین سید جعفر موسوی در گفت‌وگو با صلح خبر، با تبریک سالروز ولادت امام رضا (ع) اظهار کرد: رئوف و مهربان بودن دو صفت بارز امام رضا (ع) بوده است و اکنون نیز برای استغاثه به ایشان، از مهربان و رئوف و راضی بودن‌شان استفاده می‌شود تا انسان بتواند ارتباط خوبی با امام رضا (ع) برقرار کند.

وی افزود: امام رضا (ع) ویژگی‌های فردی و اجتماعی بسیار خوبی داشته‌اند که اصحاب ایشان از این صفات یاد می‌کردند. دراز نکردن پاهایشان در مقابل افراد و قطع نکردن صحبت دیگران، برخی از ویژگی‌های ایشان بوده است.

مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر (عج) اهواز گفت: عیلرغم اینکه امام رضا (ع) تحت تدابیر شدید امنیتی و سیاسی دستگاه حکومتی مامون بودند، اما مردم ارتباط خوبی با ایشان برقرار کردند. امام رضا (ع) از مسیر خوزستان وارد ایران شدند و به روایتی در مکان فعلی حرم علی بن مهزیار توقف داشتند و پس از آن، از مسیر شهرها تردد کردند و به توس رسیدند.

موسوی تصریح کرد: در طول مسیر، دستگاه خلافت سعی داشت امام رضا (ع) را از مسیری عبور دهد که هم جمعیت و هم شیعیان کمتری وجود داشته باشد اما غافل از اینکه حضور امام رضا (ع) در چنین مناطقی باعث شد شیعیان بیشتری به استقبال ایشان بیایند و امام رضا (ع) در تجمع نیشابور بحث ولایت خود را مطرح کردند.

وی ادامه داد: اکنون وجود حرم امام رضا (ع) در ایران نعمت بزرگ و بی نظیری است.

مدیر مدرسه علمیه ولی‌عصر (عج) اهواز گفت: با متوجه کردن دل‌های خود به حرم پر از معرفت امام رضا (ع) می‌توانیم ارتباط خوبی با ایشان برقرار کنیم و این ارتباطات باعث می‌شود تغییرات خوبی در زندگی ما ایجاد شود.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید