امروز: شنبه, ۱۰ آذر ۱۴۰۳ / قبل از ظهر / | برابر با: السبت 29 جماد أول 1446 | 2024-11-30
کد خبر: 255537 |
تاریخ انتشار : 18 بهمن 1397 - 19:23 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر کارگردان‌ مستند “همه چیزهایی که جایشان خالی‌ست” با انتقاد از شرایط حضور فیلمهای مستند در جشنواره‌ی فیلم فجر معتقد است که به زور نمی‌شود، کسی را پای دیدن یک فیلم مستند نشاند! به گزارش صلح خبر، زینب تبریزی کارگردان مستند “همه چیزهایی که جایشان خالی‌ست” در نشست این مستند […]

به گزارش مجله فرهنگی صلح خبر

کارگردان‌ مستند “همه چیزهایی که جایشان خالی‌ست” با انتقاد از شرایط حضور فیلمهای مستند در جشنواره‌ی فیلم فجر معتقد است که به زور نمی‌شود، کسی را پای دیدن یک فیلم مستند نشاند!

به گزارش صلح خبر، زینب تبریزی کارگردان مستند “همه چیزهایی که جایشان خالی‌ست” در نشست این مستند که در پردیس ملت (۱۸ بهمن ماه) برگزار شد، حاضر شد و درباره‌ی مستندش که با موضوع سرطان سینه ساخته شده بود، صحبت کرد.

او در ابتدای نشست با بیان اینکه “همه ما مستند سازان دوست داشتیم، بیشتر مورد توجه قرار بگیریم،” گفت: به زور نمی‌شود کسی را نشاند تا فیلم مستند ببیند.

تبریزی خاطرنشان کرد: تامین هزینه این فیلم یکی از دشواری‌های ساخت آن بوده و مقداری از بودجه آن توسط مردم و از طریق موسسه حامی جو تامین شده است و متن آن هم چهاربار بازنویسی شده است.

این مستندساز اعلام نمود که با وجود اینکه این اثر در حوزه سلامت است اما سه تا چهار ماه طول کشید تا توانستیم مجوز فیلمبرداری در بیمارستان را بگیریم و در نهایت یک بیمارستان این اجازه را صادر کرده است.

شیما صابری مدیر حامی جو نیز در سخنانی درباره شرایط کار این موسسه توضیح داد و خاطرنشان کرد: این کار خیریه نیست بلکه فرهنگ سازی می‌کند که مردم مستند را بیشتر دوست داشته باشند و یک اثر مخاطبانش را قبل از تولید پیدا می‌کند.

صبا ندایی آهنگساز این مستند نیز اعلام نمود: یک سال است که منتظر بودم تا بگویم جای منتقد موسیقی در سینمای ما خالی است. سال گذشته یک فیلم‌ بدون داشتن موسیقی متن، کاندید فجر شد در صورتی که یکی‌ از رسالت‌های اصلی جشنواره این‌ است که اهل سینما و جوانان را به سینمای مملکت معرفی کند و خواهش می‌کنم به بقیه رشته‌های هنری هم توجه کنید و سوالات تخصصی بپرسید.

امید بلاغتی مشاور تهیه کننده در بخش دیگری از این نشست از ساعت پخش و شرایط اکران مستندها در جشنواره انتقاد کرد و گفت: انگار جشنواره با فیلمهای مستند رودربایستی دارد و نمی‌دانند باید با آنها چه کند! یا بگوئید فیلم مستند نمی‌خواهیم یا سهم عادلانه‌ای را در نظر بگیرید.

وحید محسنی کاراکتر فیلم و همسر کاراکتر اصلی اظهارکرد که با هربار دیدن این فیلم یاد “مهناز” برایم زنده می‌شود و شاید بتواند ساخت این فیلم به دیگران کمک کند.

سولماز غنی راوی این مستند که به جای کاراکتر اصلی صحبت می‌کند اظهار کرد که انجام این کار برایش سخت بوده و چند جلسه اول با خواندن نریشن گریه‌اش می‌گرفته و حس دشواری بوده که صدای کسی باشد که دیگر زنده نیست.

در این نشست زینب تبریزی (تهیه کننده و کارگردان)، امید بلاغتی (مشاور تهیه کننده)، عطیه عطارزاده (مشاور کارگردان)،صبا ندایی (آهنگساز) حسن شبانکاره (صداگذار)، شیما صابری (مدیر حامی جو)، جمیله مظفری و وحید محسنی (کاراکترهای فیلم) و سولماز غنی (راوی) حضور داشتند.

انتهای پیام

منبع : Isna.ir

اگر تمایل دارید خبر یا گزارش یا مقاله ای را با دیگران به اشتراک بگذارید، از بخش خبرنگاران صلح خبر برای ما ارسال نمایید. تا پس از بررسی در مجله گزارشگران یا اخبار روز منتشر گردد.

در صورت تمایل، خبر با نام شما منتشر خواهد شد. البته در ارسال تصاویر و اخبار وگزارش های خودتان، قوانین و عرف را رعایت نمایید تا قابلیت انتشار را داشته باشند.

خبرنگار صلح خبرموسسه صلح خبر

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید