امروز: جمعه, ۹ آذر ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الجمعة 28 جماد أول 1446 | 2024-11-29
کد خبر: 173942 |
تاریخ انتشار : 05 شهریور 1396 - 18:32 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر اجتماع > اجتماعی – همشهری آنلاین:زنگنه وزارت نفت را با حدود ۱۲۰ هزار نفر به دولت احمدی نژاد تحویل داد و در ابتدای دولت یازدهم با ۲۸۰ هزار نفر تحویل گرفت یعنی در زمان ۸ ساله دولت احمدی نژاد نیروهای وزارت نفت بیش از دو برابر شد که اکثرا نیروهای غیر عملیاتی هستند. […]

به گزارش مجله اجتماعی صلح خبر

اجتماع > اجتماعی – همشهری آنلاین:
زنگنه وزارت نفت را با حدود ۱۲۰ هزار نفر به دولت احمدی نژاد تحویل داد و در ابتدای دولت یازدهم با ۲۸۰ هزار نفر تحویل گرفت یعنی در زمان ۸ ساله دولت احمدی نژاد نیروهای وزارت نفت بیش از دو برابر شد که اکثرا نیروهای غیر عملیاتی هستند.

مرتضی بهروزی فر کارشناس حوزه انرژی در گفت‌و‌‌گو با  ایلنا درباره عدم تناسب در بکارگیری نیروهای ستادی و عملیاتی در وزارت نفت اظهار داشت: زنگنه وزارت نفت را با حدود 120 هزار نفر به دولت احمدی نژاد تحویل داد و در ابتدای دولت یازدهم با 280 هزار نفر تحویل گرفت یعنی در زمان 8 ساله دولت احمدی نژاد نیروهای وزارت نفت بیش از دو برابر شد.

وی افزود: اکنون باید پرسید آیا زنگنه امکان اخراج این تعداد نیرو را دارد؟ آیا طبق قوانین کار حتی کارگری که به عنوان قراردادی بکار گرفته شده را می توان اخراج کرد؟ آیا اخراج او تبعات بیشتری از اینکه بخواهیم کج دار و مریزر رفتار کنیم، نخواهد داشت؟

بهروزی فر تصریح کرد: بنده هم اعتقاد دارم اگر بخواهیم وزارت نفت را با تمام زیر مجموعه‌ها و حجم تولیدی که دارد با شرکت‌های بزرگ نفتی دنیا مثل شل، توتال و یا هر شرکت دیگری مقایسه کنیم به نسبت تولید و ارزش افزوده‌ای که ایجاد می‌کند مسلما نیروی کار بالایی دارد. ولی این موضوع ارتباطی به زنگنه ندارد.

وی با طرح این سوال که آیا این 160 هزار نفری را که اضافه شده هرچند قراردادی باشند، می‌توان اخراج کرد؟ آیا مجلس راه حلی دارد؟ تاکید کرد: کسانی که در این مدت اضافه شده‌اند عموما بدون تخصص بوده‌اند یعنی فرد عادی که صرفا دیپلم دارد و وابسته به نهاد و یا زیر مجموعه یک بنیاد است می‌تواند در ستاد کار کند و یا حتی پست معاونت بگیرد اما در منطقه عملیاتی نمی‌تواند کار کند و این موضوع پاشنه آشیل صنعت نفت کشور است.

این کارشناس حوزه انرژی یادآور شد: تنها راه حل این است که فعلا باید با این موضوع کنار بیاییم زیرا امکان تغییر در کوتاه مدت وجود ندارد، باید برخی بازنشست شوند و افرادی را که وارد شده‌اند در حین خدمت آموزش بدهیم و متناسب با نیاز تربیت کرده و از تهران به منطقه عملیاتی ببریم.

Let’s block ads! (Why?)

RSS

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبرنگاران RSS برای ما ارسال نمایید.

خبرنگاران RSS

قوانین خبرنگاران RSS

  1. در صورت تمایل اعلام نمایید تا اخبار و گزارش ها با نام خود شما منتشر گردد.
  2. شما می توانید از بخش خبرنگاران RSS، اخبار و گزارش های خود را ارسال نمایید.
  3. شما می توانید اخبار و گزارش ها را به ایمیل solhkhabar@yahoo.com ارسال نمایید.
  4. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  5. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی اکیدا خودداری فرمایید.
  6. از ارسال کاریکاتورهای توهین آمیز یا تصاویر موهن اکیدا خودداری فرمایید.
  7. رعایت کپی رایت در مطالب ارسالی الزامی است.
  8. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربر خاطی بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید