امروز: سه شنبه, ۴ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الثلاثاء 15 شوال 1445 | 2024-04-23
کد خبر: 132135 |
تاریخ انتشار : 14 بهمن 1395 - 8:18 | ارسال توسط :
0
1
ارسال به دوستان
پ

سابقه ی بد انگلیسی ها نسبت به ایران،خوابی بدون تعبیر   دولت انگلیس مدتی است، بار دیگر روی مکاره و استثمارگر خود را به دنیا نشان می‌دهد. به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛ به گزارش صلح خبر؛ سفر هفته گذشته خانم ترزا مي، نخست‌وزير انگلستان به آمريكا و ديدارش با رئيس‌جمهور اين كشور بار ديگر پرده […]

سابقه ی بد انگلیسی ها نسبت به ایران،خوابی بدون تعبیر

 

دولت انگلیس مدتی است، بار دیگر روی مکاره و استثمارگر خود را به دنیا نشان می‌دهد. به گزارش مجله بین الملل پایگاه صلح خبر ؛

به گزارش صلح خبر؛ سفر هفته گذشته خانم ترزا مي، نخست‌وزير انگلستان به آمريكا و ديدارش با رئيس‌جمهور اين كشور بار ديگر پرده از نيت دخالت انگليسي‌ها در امور سياسي ايران برداشت. خانم مي گفته بايد در مورد نفوذ ايران در خاورميانه كه يك نفوذ «بدخيم» است، مراقب بود.

اين براي بار دوم است كه ترزا مي‌نخست‌وزير انگلستان در مورد نفوذ منطقه‌اي ايران سخن گفته و با پروژه ايران‌هراسي ما را تهديدي براي منطقه خطاب كرده است.

موارد در رابطه با استراتژی سیاست خارجی بریتانیا در منطقه

1-سابقه انگلیسی ها

انگليسي‌ها در تاريخ سابقه بدي نسبت به ايران‌زمين دارند و شايد آنها مايلند بار ديگر با بزك‌كردن خود، به رفتارهاي گذشته‌شان ادامه دهند كه البته اين خوابي بدون تعبير است.

از سويي ديگر ما در دوران بعد از برجام واقع شده‌ايم و نبايد بگذاريم كه آنها ما را از مزيت‌هاي نسبي كه در برجام براي ما درنظر گرفته شده است محروم كنند. رفتار جمهوري اسلامي ايران در قبال اقدامات انگليسي‌ها بايد بسيار هوشمندانه باشد.

به اين معنا كه ما بايد با روش‌هاي ديپلماتيك آرام، افكار عمومي دنيا را نسبت به گفتمان خودمان آگاه‌سازيم.

ايران مخالف سلطه پذيري است. ما بايد با سياست خارجي خودمان الگوبندي و تفكري را ترويج كنيم كه براساس آن حمايت‌هاي خاص مردم جهان را از سياست‌هاي استقلال‌طلبانه خود به همراه داشته باشيم.

در واقع با تعامل با دنيا و ديپلماسي بايد اثبات كنيم كه اين تنها حرف ايران نيست، بلكه حرف اكثريت دنياست.

2-دوزان بعد از ترامپ

از سويي ديگر ما در دوران بعد از ترامپ قرار گرفته‌ايم. اگر رئيس‌جمهور منتخب آمريكا مايل باشد كه بيشتر از مسائل خارجي به مسائل داخلي خود اهميت دهد، اروپا و كشورهايي مثل انگلستان درصدد خواهند بود كه نقش مداخله‌جويانه آمريكا را در منطقه ايفا كنند و حضور خود را پر رنگ‌تر از قبل كنند؛ البته بعيد است آمريكا هم از منافع خود در خاورميانه بگذرد و از دخالت در خاورميانه منصرف شود.

3-تمرکز انگلیسی ها روی موضاعات نرم افزاری

انگليسي‌ها به دنبال قدرت نرم هستند. در سال‌هاي اخير حتي تمركز خود را از موضوعات سخت افزاري برداشته‌اند و متمركز روي موضوعات نرم‌افزاري و فكري شده‌اند. حتي براي اين منظور از افزايش توليد و ساخت باز ي‌هاي رايانه‌اي هم غافل نمانده‌اند.

4-نقش انگلیس در تحولات منطقه

انگليس دومين صادركننده سلاح در جهان محسوب مي‌شودو قراردادي به ارزش 9.2ميليارد دلار براي تأمين سلاح عربستان درنظر گرفته است.

براي درك درست سياست خارجي انگليس بايد يك مدل مسطح ‌يا يك مثلث را درنظر گرفت كه راس آن منافع اقتصادي انگليس قرار دارد، درگوشه ديگر اين مثلث بازيابي نقش انگليس در تحولات منطق‍ه‌اي است كه محدوده اين منطقه مي‌تواند خليج‌فارس، خاورميانه ‌يا اروپا باشد.

در راس سوم هم عدم‌تعهدپذيري در برابر هزينه‌هاي بازيابي نقش‌شان در دنياست.

منبع:همشهری آنلاین

اگر خبر یا گزارشی دارید از بخش خبریار صلح خبر برای ما ارسال نمایید.

خبریار صلح خبر

قوانین خبریار صلح خبر

  1. لطفا در ارسال اخبار و تصاویر و گزارش های خود قوانین و مقرارت را رعایت فرمایید.
  2. از ارسال مطالب خلاف عفت عمومی یا تصاویر موهون اکیدا خودداری فرمایید.
  3. در صورت مشاهده تخلف پس از تذکر ، حساب کاربری موردنظر بلافاصله حذف می گردد.

گروه وبگردی صلح خبر 

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید