امروز: چهارشنبه, ۵ اردیبهشت ۱۴۰۳ / بعد از ظهر / | برابر با: الأربعاء 16 شوال 1445 | 2024-04-24
کد خبر: 98531 |
تاریخ انتشار : 30 مرداد 1395 - 12:29 | ارسال توسط :
ارسال به دوستان
پ

گروه اقتصاد و صنعت؛ رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق تهران توضیح می دهد: چرا فرش ایرانی را همانند مرسدس بنز باید تبلیغ کرد؟ سیدرضی حاجی آقامیری، رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق تهران در گفت و گو با حبرگزاری خبرآنلاین دسترسی به بازارهای خارجی پس از توافق هسته ای را بررسی کرد و گفت:« متاسفانه دسترسی […]

گروه اقتصاد و صنعت؛

رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق تهران توضیح می دهد:

چرا فرش ایرانی را همانند مرسدس بنز باید تبلیغ کرد؟

سیدرضی حاجی آقامیری، رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق تهران در گفت و گو با حبرگزاری خبرآنلاین دسترسی به بازارهای خارجی پس از توافق هسته ای را بررسی کرد و گفت:« متاسفانه دسترسی به بازارهای خارجی همچنان دشوار است. این مشکل برمی گردد به اتفاق هایی که پس از امضای توافق رخ داد. عملکرد منتفدان داخلی کشور که به خاطر سنگ اندازی در مقابل دولت اتفاق افتاد، موجب شد برخی قوانین اجرا نشود. به همین دلیل دسترسی به بازارهای خارجی کمی با مشکل رو به روشد. به طور مثال بانک ها امتناع و دوری می کنند با بانک های ایرانی مشارکت داشته باشند. بنابراین درست است که برجام اجرا شده اما هنوز مشکلات نقل و انتقال پولی ما درست نشده است. پس نباید انتظار داشته باشیم که اتفاق جدیدی رخ دهد این امری است درباره کل صادرات است که فرش نیز مشمول آن است. »

وی افزود:« بازاری که به هر دلیل دچار آسیب بزرگی شود، مانند آسیبی که برای ایران رخ داد زمان می برد تا دوباره بتواند مانند قبل شود. بزرگترین آسیب برای یک بازار این است که در آن کشور حضور نداشته باشد. اگر نتوانید متاع خود را در آن کشور ببرید و بفروشید، یعنی امکان می دهید به رقبا که در این بازار حضور داشته باشند. این اتفاق برای ایران در زمینه فرش در بازار آمریکا رخ داده است. »

رضی میری عنوان کرد :«5 سال است که ما برای بار دوم نتوانستیم در آمریکا حضور داشته باشیم . دفعه اول حدود دو دهه قبل از سال 2000 دچار تحریم فرش در آمریکا بودیم. این اتفاق جدیدی نبود. سال 2000 زمان آقای کلینتون و تلاش هایی که بخش خصوصی انجام داد این تحریم ها برداشته شد. ما 10 سال فرصت داشتیم بازار رها شده که منجر به فراموشی ما شده بود را بدست آوریم. قبل از آن فقط به طور قاچاق در آن کشور حضور داشتیم و فرصتی برای ما ایجاد شد تا رسما در آنجا فعال باشیم. همان سال 2000 بسیاری از امکانات و ظرفیت های بازار را در آمریکا از دست داده بودیم.جای خود را به چین و پاکستان داده بودیم. »

رییس کمیسیون توسعه صادرات اتاق تهران گفت:« برخی فکر می کنند که به هر حال فرش ایرانی فرق می کرده و کشورهای دیگر نمی توانستند جای ما را بگیرند ولی این طور نبود. فرش ایران نیز مانند خودروهای لوکس زمان های گذشته بوده است. به طور مثال جوان های حال حاضر کشور خودرو لوکس 30 سال گذ شته را نمی شناسند. فرش نیز این طور بوده است. نباید انتظار داشته باشیم که نسل جوان آمریکا بدانند که فرش ایرانی چی هست. زمانی که نسلی که در دوره تحریم فرش ایران در آمریکا به دنیا آمده رشد کرده و خانه دار شده، فرش ایرانی وجود نداشته است. حافظه جمعی جامعه در فقدان و غیبت پدیده آن را به خاطر نمی آورد. »

عضو هییت نمایندگان اتاق تهران گفت:« بنابراین این یک اشتباه بزرگ است که فکر کنیم بعد از تحریم ها با همه عملکرد چه از طرف ما و آن ها همچنان بتوانیم جایگاه خود را در بازار حفظ کنیم. حتی اگر ما از خاطره ها نرفته بودیم، چون تبلیغ های گسترده ای در این زمینه انجام نشده همچنان در ذهن ها باقی نخواهیم ماند.مرسدس بنز با تمامی عظمت خود همچنان تبلیغات گسترده ای را انجام می دهد.»

22439

Let’s block ads! (Why?)

RSS

منبع خبر ( ) است و صلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در قبال محتوای آن هیچ مسئولیتی ندارد. چنانچه محتوا را شایسته تذکر میدانید، خواهشمند است کد خبر را به شماره 300078  پیامک بفرمایید.
    برچسب ها:
لینک کوتاه خبر:
×
  • دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسطصلح خبر | پایگاه اخبار صلح ایران در وب سایت منتشر خواهد شد
  • پیام هایی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد
  • لطفا از تایپ فینگلیش بپرهیزید. در غیر اینصورت دیدگاه شما منتشر نخواهد شد.
  • نظرات و تجربیات شما

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

    نظرتان را بیان کنید